sorok között

sorok között

Ki az elmebeteg?

2013. október 08. - Politikai Ateista

Kiderült mi volt a baja annak a 34 éves nőnek aki a Fehér Ház és a Capitolium környékén rendezett ámokfutása közben lőttek le a rendőrök.

A hírek szerint Miriam Carey elmebeteg volt:

Lövöldözés a Capitoliumnál - Az autós nő azt képzelte, hogy Obama megfigyelteti őt

A washingtoni Fehér Ház területére autójával behatolni próbáló, előző nap agyonlőtt nő mentálisan beteg volt, és abban a hiszemben élt, hogy Barack Obama amerikai elnök megfigyelteti őt - közölte pénteken, rendőrségi forrásokra hivatkozva az NBC és a CNN televízió.

    Miriam Carey-t csütörtökön lőtték le a rendőrök, miután megpróbált áttörni egy biztonsági úttorlaszt a Fehér Ház közvetlen közelében.     
    A 34 éves nő autóját a Fehér Háztól a kongresszus egyik irodaépületéig üldözték a rendőrök. Kiderült róla, hogy a szülés után depresszióba esett, skizofrén volt és más mentális betegségben is szenvedett. Stamfordi lakásán tudathasadás és mániás depresszió elleni gyógyszereket, nyugtatókat és altatókat találtak. - MTI

Ed Snowden óta már a rosszabbul értesültek is tudják, hogy Obama mindent és mindenkit lehallgat akit csak akar.

Az pedig csak érzékenység kérdése, hogy ki mennyire allergiás a szimatolásra.

A kémkedésnek az EU sem tud határokat szabni:

A Facebook árnyék-profilokat készít felhasználóiról, a Google minden rezdülésünket rögzíti a világhálón, az internetes reklámcégek tucatnyi szempont alapján kategorizálják egy oldal látogatóit. Az EU pedig tanácstalanul áll, hogy miként lehetne korlátok közé szorítani az internetes adatgyűjtést, illetve a felhasználók rejtett nyomon követését. - A Facebook mindenkit lehallgat, az EU tehetetlen - 444

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr545555321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2013.10.08. 11:39:00

rip, ez a csokker mandzsuriai jelolt volt.
tokeletesen tagadhato minden, ha veletlenul eletben marad. de legtobbszor nem szokott.
viszavzsodor.blogspot.hu/2012/04/tudatmodositas-gyakorlatban.html

"A hipnotikus állapot gyilkosságok elkövetésére kiválóan alkalmasnak bizonyulhat. A hipnózisban végrehajtott gyilkosság nagy előnye, hogy ha a merénylőt elkapják, az nem tud magyarázatot adni a történtekre, így lehetetlen kideríteni a bűncselekmény megbízóját és valódi indítékát."

Mitzimackó 2013.10.08. 12:42:09

énszerintem meg nincs hipnotikus álomban végrehajtott gyilkosság, inkább bedrogozott állapotban van ilyen. az összes normális pszichiáter szerint egy egészséges hipnotizált személy semmi olyanra nem vehető rá, amit ébren sem tenne meg.

vomit 2013.10.08. 19:07:14

@Mitzimackó: evtizedekkel el vannak maradva a nezeteid. mar a vilaghaboruban ezzel kiserleteztek, aztan dr. mengele az usa-ban csinalta tovabb.
www.outpost-of-freedom.com/operatio.htm
www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_mindcon02.htm
www.whale.to/b/brien2.html
süti beállítások módosítása