sorok között

sorok között

Ezt is szívhatod a reggeli kávé mellé

2013. június 18. - Politikai Ateista

Nem tudom felétek miként mennek a dolgok, de a szülővárosomban - ami közelebbről nézve sokkal inkább egy falura emlékeztet - nem sok kocsmárost érintett a trafikmutyi. Néhányan már régóta nem árultak cigarettát.

Ez nem most kezdődött. Már több éve eltűnt a cigi a polcokról.

Amikor megkérdeztem a tulajokat, hogy miért nincs cigi, arra hivatkoztak, hogy nem éri meg a kockázatot. Sokba kerül, kicsi az árrés, a betörőknek pedig az első számú célpontja a cigi. Több esetben máshoz hozzá sem nyúltak.

Az árrésproblémát a kormány elintézte, és most már úgy látszik a betörésektől sem kell aggódniuk a trafikbáróknak.

Nemhogy a veszteségtől, de még a betöréses rablásoktól sem kell félniük az újdonsült trafikosoknak: amíg egy kisbolt korábban csupán tíz-húsz százalékos kártérítésre számíthatott, a júliusban nyíló dohányboltoknak már teljes kártalanítást ígérnek - írja a Népszava. - Bevédik a trafikokat: teljes kártalanítást ígérnek - Pénzcentrum

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr245366778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása