sorok között

sorok között

Kézivezérelt piacok

2013. június 11. - Politikai Ateista

A befektetőknek nem kell az arany:

A foglalkoztatás bővülése fokozta az amerikai eszközvásárlási program befejezésével valamint lassításával kapcsolatos aggodalmakat, ez pedig a menedékeszköz teljesítményére is rányomta a bélyegét. Az arany árfolyama 2,2 százalékot esett, míg a piaci fejleményekre rendszerint sokkal érzékenyebben reagáló ezüst 4,2 százalékot zuhant, sőt a palládiumot és a platinát is adták a befektetők, rendre 0,6 és 1,9 százalékot estek. - Az amerikai munkaerőpiaci adatok mozgatták a nyersanyagokat - Portfolio

A fizikai dimenzióban viszont úgy látszik más a helyzet, mint a papírpiacon:

Az igen vagyonos távol-keleti ügyfelek jelentős kereslete miatt a német bank aranylerakat építését tervezi Szingapúrban, mely mintegy 200 tonna sárga nemesfém tárolását tenné lehetővé. Az arany iránti kereslet egyrészt azzal indokolható, hogy a sárga nemesfémet sok esetben fedezetnek használják az ügyfelek, másrészt egy tavaly elfogadott törvény szerint a befektetési célú aranykereskedelem mentesül a forgalmi adó fizetése alól Szingapúrban. - Óriási a kereslet az arany iránt - Raktárat épít a német bank - Portfolio

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr475354042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.06.11. 14:59:25

www.bullionbypost.co.uk/

"Following 4 successful years trading in the Birmingham Jewellery Quarter, we have now moved to larger premises in the City Centre."

vomit 2013.06.11. 16:26:33

They Better Pray There Is No Short Squeeze...
www.zerohedge.com/news/2013-05-22/they-better-pray-there-no-short-squeeze

mi az a short squeeze es hogyan lett a volkswagen nehany oraig a vilag legdragabb vallalata.
Brókerek szopóágon
totalcar.hu/magazin/kozelet/vwsaga/

vomit 2013.06.12. 15:15:36

FYI

JP Morgan’s customer gold inventory falls 61% in one day
srsroccoreport.com/jp-morgans-customer-gold-inventory-falls-61/jp-morgans-customer-gold-inventory-falls-61/

nemsokara a racsot orditva rangato befektetoket papirpenzzel fizetik ki, ahogy az altaluk alairt aprobetu azt vilagosan mutatja.
süti beállítások módosítása