sorok között

sorok között

Ezek szerint a bankárok irányítanak mindent?

2013. január 11. - Politikai Ateista

Az Al Jazeera Counting the Cost című gazdasági műsorának a házigazdája nem rejti véka alá a meglepetését amikor az egyik vendége szembesíti a bankok pénzkreálási gyakorlatával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr604912305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2013.01.11. 21:15:35

biztosan egy ko alatt laktak mostanaig.
sorkoz.blog.hu/2012/06/26/cnbc_mindnyajan_a_kozponti_bankok_rabszolgai_vagyunk

ezt 145+ eve a mokamesterek igy foglaltak ossze:
"Közben a lakosság túlnyomó többsége,
amely szellemileg képtelen e pénz-
rendszer működését felfogni, zokszó
nélkül fogja elviselni a terheit."

Politikai Ateista · http://sorkoz.blog.hu 2013.01.12. 09:53:34

@vomit: Háttérzajnak raktam be az Al-Jazeerát néhány napja amikor felfigyeltem erre a beszélgetésre, és megdöbbentett, hogy egy ilyen jellegű program műsorvezetője ennyire fogalmatlan. Egyszer egy ismerősömet, aki legalább 10 éve egy bankban dolgozik megkérdeztem, hogy tudja-e, hogy honnan származik az a pénz amiből a hiteleket folyósítják. Sejtheted, az válaszolta, hogy a betétekből. Nem dolgozik magas beosztásban, de azért azt gondolná az ember, hogy ilyesmikkel tisztában vannak.

vomit 2013.01.12. 11:03:43

@Politikai Ateista: az egyszerubb bankigazgatok sem sejtenek semmit. igazabol magyarorszagon becsleseim szerint max. 500 ember erti, hogyan lesz valojaban ez a gyerek. mi is csak annyit tudunk, hogy valami nagyon nem stimmel, es a megsemmisitesunk zajlik.
süti beállítások módosítása