sorok között

sorok között

Robothentes

2012. december 22. - Politikai Ateista

Ahogy már számtalanszor leírtam, a kapitalista számára az ideális bérköltség a zéró, és ha ezt nem is egyszerű elérni, mindig erre fognak törekedni. Olyan recessziós időszakokban amikor a fogyasztás csökken, a kiadáscsökkentés különösen komoly hangsúlyt kap, és ha nincsenek kéznél az éhbérért robotoló távol-keleti munkások, illetve ha a költséghatékonyság úgy diktálja akkor jöhetnek a gépek.

A probléma csak az, hogy a robotok viszonylag keveset költenek plazmatévére, és kolbászra.

Automatizált húsfeldolgozó üzem valahol Görögországban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr14970796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valaki76 (törölt) 2012.12.22. 21:46:52

a robot felettébb drága...

elsősorban ott játszik ez az opció, ahol adókkal, járulékokkal és egyéb adminisztratív terhekhez kapcsolódó költségekkel versenyképessé teszik

máskülönben pedig nagyon jó a gépesítés

a munka nem öncél hanem eszköz...

Bicepsz Elek 2012.12.23. 17:13:20

Hat igen. A gep nem lop meg, nem farad el, nem kesik, nem panaszkodik, nem depresszios. Senki se emberbarati szeretetbol csinal uzletet. Kulonben a konkurrencia tonkreteszi. Ez a vilag rendje. Hamarosan a hadsereg is robotokbol all majd, sot a parlamenti kepviselok mar most szavazo droidok.

Csiken Disztroly · http://youtu.be/ipFHAAR8H-A 2012.12.23. 21:12:54

Már csak azt a robotot kell kitalálni, ami meg is eszi az így előállított terméket és minden meg van oldva.
süti beállítások módosítása