sorok között

sorok között

Gyöngyösi Marci - Made in Hungary

2012. december 01. - Politikai Ateista

Gyöngyösi Márton szinte órák alatt vált a leghíresebb-hírhedtebb magyarrá, hazánk pedig a fasizálódás elrettentő példájává a nemzetközi sajtó segítségével. A Gyöngyösi javaslat nem várt mellékhatásaként összeborultak a magyar politikai élet kibékíthetetlen ellenfelei, akik kéz a kézben tüntetnek majd a nácizmus ellen vasárnap.

Az életben sokkal kevesebb a véletlen - vagy a fekete hattyú - mint gondolnánk. A Jobbik nem az Marsról pottyant Magyarországra egy napfényes délután valahány évvel ezelőtt, a nacionalisták pedig nem a földből nőnek. Elképzelhető, hogy a polgári körökből kiszakadt Vona Gábor egy megveszekedett náci antikrisztus, de ez még nagyon kevés ahhoz, hogy a pártja átlépje az 5%-os parlamenti küszöböt. A radikális eszmék ismételgetése nem elég, ehhez szavazatokra is szüksége van, nem is kevésre.

Senki nem született még fasisztának, aki az ellenkezőjét állítja az fasiszta. A szélsőséges eszmék terjedését, a lakosság radikalizálódását a szélsőséges körülmények, a zuhanó életszínvonal eredményezi. Ezt a világtörténelem már számtalan esetben bizonyította, de aki követi a görög eseményeket az élőben is megfigyelheti a folyamatot. Azokat az állapotokat, amelyek a politikai szélsőségek térnyerését eredményezték hazánkban, az elmúlt évtized kormányai teremtették meg. Egy normálisan működő, egészséges társadalomban a radikális eszmék nem találnak követőkre, a Jobbik nem a kór maga, csak az egyik tünet. Biztosan lenne az embereknek jobb dolga a masírozgatásnál.

A Jobbik édesapja a Fidesz, az édesanyja pedig az MSZP, és abszurdnak találom, hogy ezeknek a pártoknak a képviselői vállvettve tüntetnek majd a saját szörnyszülöttjük megnyilvánulásai ellen. Ezt a levest az elmúlt 20 politikai elitje főzte ki, Gyöngyösi Márton csak feltálalta.

Apropó, Zuschlag János ott lesz?

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr284940144

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Antiszemita az aki ... 2012.12.02. 11:08:35

Erkölcstan álláspontja szerint az idézet mondás az azt mondó személye nélkül is jellemző és találó. Plána a karikatúrával együtt: "Korábban az volt az antiszemita, aki gyülölte a zsidókat, most az az antiszemita, akit a zsidók gyű...

Trackback: Metélés szopogatással 2012.12.02. 10:53:21

Maga a vallási okból végzett csonkolás is erkölcstelen és egészségtelen is. A közben vézzett rituális csókolgatás, puszilgatás, szopogatás, szájjal végzett vérleszívás meg életveszélyes dolog. Még akkor is, ha ezt nem minden rabbi...

Trackback: Orbán megint utcára vinné a randalírozó fideszes kemény magot 2012.12.01. 23:30:56

Remegnek az idegtől, ő meg a Habony, hogy a végsőkig hergeljék, és törni-zúzni vigyék a fanatizált híveket. Csak hát milyen lenne egy saját maguk szervezte kormánypárti tüntetés, amin a Kedves Vezető egészségére Molotov-koktéllal koccintanak? Abszurd l...

Trackback: Novák Előd, kamu-e vagy? 2012.12.01. 23:28:58

Nováknak nincs szakmája. Egy sima érettségivel veszi hülyére a választókat, terrorizálja a képviselőket, hivatkozik a nem létező jogaira és a képviselők ugyancsak nem létező kötelességeire. Novák Előd a Jobbik alelnöke minden parlamenti képviselőnek kü...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci0011 2012.12.01. 11:36:11

Ez van ha a vezető elit ennyire alkalmatlan és kontraszelektált!Csak az adószint lényeges30-50%-os csökkentése biztosítaná a kitörést a jelenlegi lecsúszó spirálból.Alkalmatlan a szükséges tudás tizedével rendelkező emberekre felesleges több pénzt bízni.

regress 2012.12.01. 18:02:32

nem vagyok orvos,de ezt a tünetet 5-perc alatt megoldanám.

labrabbit 2012.12.01. 20:25:22

@regress:
Hiába kezeled (vagy lábalod) a tünetet, ha az okát nem szünteted meg, újra előjön, kolléga :)

mg007 2012.12.01. 23:16:33

Gyözzön a Jobbik!

mg007 2012.12.01. 23:17:52

@mg007: most helyesen is: Győzzön a Jobbik! :)

dr kíváncsivagyok 2012.12.01. 23:22:57

"A Jobbik édesapja a Fidesz, az édesanyja pedig az MSZP, "

Nem , barátom....fordítva !
A Fidesz szülte keserves nyögések között,...a szocik megtermékenyítő asszisztálása után...

dr kíváncsivagyok 2012.12.01. 23:30:08

@saravad: "Hiába kezeled (vagy lábalod) a tünetet, ha az okát nem szünteted meg, újra előjön, kolléga :) "

Több olyan betegség van , amit lábon hord a páciens , vagy nem is tud róla (amíg tünetmentes)....így vannak nácik a társadalmakban .
Aztán egy szép napon igény van rá a társadalmi és gazdasági problémák miatt,...és rögtön vannak jelentkezők , akik megtöltik aktuális vagy örök érvényű "tartalommal " és vezetőivé lesznek - mert másra alkalmatlanok - pl. Vona és Zagyva kartársak...
( Ezt a Zagyva nevű - majdnem embert írtam - valamit a tyúkólamba sem engedném be ...)
És van párt , akinek - hogy bizonyítsa demokratikus voltát - úgy kell a Jobbik , mint egy falat kenyér ! mert a tettei nem bizonyítják !

Sírköves Slomó 2012.12.02. 00:00:53

Kínában nincs antiszemitizmus, japánban sem.

Az antiszemitizmus ott jelentkezik ahol zsidók vannak. Ott harapódzik el, ahol befolyásosak + amit a poszter írt az az olaj a tüzre.

Jobb lett volna ha inkább a Madagaszkár-tervet valósítják meg, Palesztínát meg békén hagyják. A zsidóknak nem való civilizált népek közé keveredni.

Kovanderson 2012.12.02. 00:12:57

@saravad: Abban igazad van, hogy a fasizálódást a körülmények elő tudják segíteni. Hitlernek is ott volt az irreális békediktátum és a nagy világválság premisszája.

De a blog írója egyszerűen vak! Erre a helyzetre a szélsőség megerősödése egy ROSSZ reakció.

"Tehát újból Európa ellen mentek, lovas magyarok? Az Idõre röhögtök, miért legyen másként, mint Szvatopluk után: szent Ázsia nevében törtetni fogtok előre." [Ady] A Jobbik által hol nyíltan (Gyöngyösi), hol rejtetten képviselt fasiszta eszme egyszer már romba döntötte a Hazánkat. Mit akartok még?

Annak örülök, hogy akár szívből, akár színből, de van egy határ, aminek az átlépését nem hagyja a teljes politikai paletta. (Minusz újnácik.) Legalább EGY ügy van már, ahol van össznemzeti együttműködés. Talán lesz máshol is.

labrabbit 2012.12.02. 00:14:56

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Neked sem. Zsidók nélkül nem is írogatnál ide. Miért nem sámándobbal kommunikálsz? Beszippantott a cionista mátrix?

labrabbit 2012.12.02. 00:18:44

@Kovanderson:
Nem vagyok optimista. Magyarországon a szélsőséges nézetek általánosak. Most épp zsidók (bár a legtöbben egyet se ismernek talán), cigányok. Szegények, vagy még szegényebbek, úgy általában. Meg a kicsit is gazdagabbak. Mindenki ellenség. Ez a gyűlölet hona. EQ deficit.

Izo 2012.12.02. 00:22:05

Ez nagyon betalált.

thegabcsi 2012.12.02. 00:33:33

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

te, akkor ez most nem úgy van, hogy a zsidók mindenhol ott vannak? tudniillik ők uralják a világot. valsz a segghülye japók és kínaiak erre még nem jöttek rá.

freetibi 2012.12.02. 00:34:02

Most azok tüntetnek, akik a határontúli magyarok jogfosztásakor nem tüntettek.
Ugyanis senki nem tüntetett...

Exminden 2012.12.02. 00:39:21

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Kínában anti-tibetizmus meg anti-ujgurizmus van, meg keresztényüldözés, meg amikről még nem is tudunk, hiszen még csak most kezdtük a szívünkre ölelni az újkaptalista komcsi bagázst. Minden xar korménynak mindig megvan a maga zsidaja.

Lacdelo 2012.12.02. 00:39:54

Minden Jobbikos terrorista neonàcit listàzni kellene àllambiztonsàg érdekében és ha kell jogerôsen, bìrósàgon elìtélni a tetteikért.

Elegem van a sok neonàci faszkalapból, tegyetek egy szìvességet Magyarorszàgnak és emigràljatok Irànba!

Sokkal nagyobb probléma Magyarorszàgon a neonàcizmus, mint a cigànysàg és a zsidósàg kérdése.

Minden jòravalò, becsületes magyarnak felfordul a gyomra a Jobbiktòl és nàci eszméitôl!

A neonàci Jobbiknak nincsen semmi hathatòs, érdemleges megoldàsa a sùlyosbodó magyar problémàkra, sôt az egyre reménytelenebb (Fidesz okozta) helyzetet kihasznàlja, hogy a kisebbségeket (zsidósàg, roma, meleg, stb...) mindenféle politikai és anyagi haszonszerzésbôl mint bûnbakot tüntesse fel az idióta szavazói szemében.

Csak az idiótàk nem làtjàk ezt!

Egyébként nem is értem, ha màr ennyire utàljàk a romàkat, melegeket, EU-t, hogyan tûrhetik meg Vonós Gàbort aki a némi szervét a férfi Wc-ben bàrkinek szìvesen mutogatja, Zagyva Gyula riportereket akarta megdugni a Szigeten, Szegedi Csanàd EU-s pénzekkel üzletel, a zsidósàga ellenére neonàci WTF?!, Tiszavasvàriban a polgàrmester korrupciója, Gyöngyöspatai àllampuccs összeesküvése (màr rég börtönben kellene lenniük), Jobbikos egyik helyi vezetô erôszakolta a sajàt lànyàt évekig, utàna meg a lànyt kiközösìtették miutàn az apjàt feljelentette, Jobbikos apuka terrorizàlta a csalàdot addig amìg a fia meg nem unta és ki nem írtotta a csalàdjàt, a Jobbikos aki agyoncsapta a feleségét baltàval.

Nem is normàlis aki ezek utàna ràjuk szavaz. Az antidemokratikus, inkompetens és korrupt Fidesz az egy szent a Jobbikhoz képest.

Minden normàlis magyar aki Magyarorszàgnak jòt akar elítéli a Jobbik féle gyûlöletbeszédet!

WLaci 2012.12.02. 00:40:04

Elképesztő, ahogy a ballib oldal beszopta ezt. Nyilvánvalóan tervezett akció, és máris nem a regisztrációról van szó, hanem a fasisztaveszélyrő. (Ami nincs.)

Ha Orbán ennyivel jobb politikus náluk, akkor megérdemelten fognak kikapni.

Mohamed 2012.12.02. 00:45:56

"A Gyöngyösi javaslat nem várt mellékhatásaként összeborultak a magyar politikai élet kibékíthetetlen ellenfelei, akik kéz a kézben tüntetnek majd a nácizmus ellen vasárnap"

Hmm, összenő ami összetartozik, de azt hogy a fidesz és a maszop meg úgy az egész politikai elit egy alomból származik
és a a kis langy meleg politikai állóvízbe
- amit ők hoztak létre hogy eljátszhassák a nagy jobb bal küzdelmet hogy az orránál fogva vezessék a népet és szétlopják az országot -
a jobbik belepancsolt és a szemükbe fröcskölte és ezért rinyálnak a jobbikra azt már eddig is tudtam.

"a Jobbik nem a kór maga, csak az egyik tünet"

Itt nagyot téved(csúsztat) a posztoló
a jobbik nem kór és még csak nem is tünet a jobbik kérlek alássan a magyar társadalomnak az elmúlt 22évre adott immún válasza, egy védelmi reakció.

"egészséges társadalomban a radikális eszmék nem találnak követőkre"

Hmm, Malajzia kormányzó pártja egy radikálisan iszlamista, konzervatív és nacionalista párt, Malajzia egy fejlett ország az egyik legnagyobb ütemben fejlődő gazdasággal és nyugat urópai életszínvonallal
,de ott van finnország ahol ha óltudo 19% al bejutott a radikális Igazfinnek pártja.

Kovanderson 2012.12.02. 00:51:56

@WLaci: Végtelenül cinikus volt ez a hozzászólásod. Tudod, *vannak* értékek, amik mellett érdemes kiállni. És mondjuk egymás ölését kicsit alábbhagyni, mert ez fontosabb.

A Jobbik retorikája helyenként már a 40-es évek elejét idézi. Az ilyen mondatokkal hosszú évek alatt trénelni lehet az embereket, mint ahogy az akkor történt. Mert a szavak formálják a valóságot -- ez a politika művészete.

Mohamed 2012.12.02. 00:55:03

Lacdelo

Listázni, juj de nagyon megmondtad, látom már tiszta ideg beteg vagy.

Vona Gábor faszát mutogatja a klotyóban jobbikos fia kiirtotta a családját meg egyebek,
te nem gondolod hogy erről már hallanunk kellet volna a hírekből, mert biza a turbóllbbant média minde apró kis morzsára lecsap ha a jobbikot kell basztatni
(bezzeg a milliós skkasztások a másik oldalon)
Szal maradjunk annyiban hogy hazudsz.

Szegedi meg azért rossz példa mert miután kiderült hogy vesztegetni próbált azonnal kivágták a pártból ,tudod ilyet más párt esetében nem láttunk z elmúlt 20 évben,
szerintem ezért jutott be leginkább a jobbik.

Szép álmokat :)

Exminden 2012.12.02. 00:57:04

Jut eszembe - tüntettél a kínai követségnél, amikor ők a "tesókat", az ujgurokat nyírták, vagy csak a palesztinokért fáj a szíved? Nézz magadba: szeretnél palesztinokat a szomszédodba? Menj ki Bicskére és fogadj örökbe egy menekült családot. Akkor lehetne nagy mellényed.

Lacdelo 2012.12.02. 01:03:16

@Mohamed:

Jò èjszakát neonáci! Még jò hogy nem hallod ezeket a híreket, hiszen a Kuruc.infòn nem jönnek le.

Menjèl vissza Irànba ahonnan jöttél! Habàr Iràn jòravalò polgàrai nem fognak neked örülni, hogy viszonlátnak.

Mohamed 2012.12.02. 01:06:18

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

A leg vicceseb az egészben az, hogy ugyan akkor fogadták el a regisztrációról szóló törvény véglegesített változatát ami miatt a ballibek hónapokot át rinyáltak és amivel talán a leginkább fogást találtak a kormányaon, még egy október 23-i ünepet is rááldozták
és most amikor a leghangosabbnak kellett volna a lenniük most hírtelen leszaták az egészet
(hmm a ballibek mindíg is híresek voltak arról hogy telibehugyozták az elveiket)
és inkább a "nagy antiszemitizmus" ellen kezdtek visítani de olyan eszeveszett módon
hogy az már kínosan(bicskanyitogatóan) feltűnő
,talán nagyon is érzékeny pontjukra taposott a jobbik és ez fáj nekik, hát akkor visítsatok csak, az káltozik a leghangosabban akinek a háza ég.

WLaci 2012.12.02. 01:09:28

Hadd legyek cinikus, amikor látom, hogy az "értelmiséggel" hogy lehet játszani. Egy nem létező veszélytől menekülnek most a létező autokratához.

Mégiscsak jó ez az Orbán. Rend lesz, megvédenek mindket a fasisztáktól.

Szerencsétlen idióták.

Mohamed 2012.12.02. 01:09:31

@Lacdelo:

"neonáci!"
Na édesecsém ezt a te szádól bóknak veszem.

Lacdelo 2012.12.02. 01:12:49

@Mohamed:

Ilyen neonáci fèrgeket, mint te listázni kellene ès börtönbe zárni. Fèrgek vagytok! Magyarellenesek! Magyarság szègyene a Jobbik.

genius loci (törölt) 2012.12.02. 01:16:37

Szerintem ha látják, hogy a két ősellenség (persze csak papíron ellenségek, a fosztogatásban bajtársak) összefog a Jobbik ellen, sőt, egyből elkezdik egymás farkincáját is orálisan kényeztetni, akkor az elég taszító a polgárok szemében. Az átlagember úgy gondolkodik, hogy akiket a két nagy korrupt, rendszerváltást elcsaló párt, a Maszop és a Fityesz is gyűlöl, az csak tökös, egyenes csapat lehet. Amolyan legkisebb királyfi iránti szimpátiát ébreszt sokakban, amikor két korrupt erő összefog egy magyarosch, betyárosch, szittyás, beszólogatós párt ellen.
És amikor olyan tenyérbemászó arcok, mint Mesterházy meg Rogán öltenek sárga csillagot, és tesznek fel kipát, akkor nem hiszem, hogy azzal sok embert maguk mellé fognak állítani. Most minden párt kiállítja a maga díszzsidóját és lobogtatja az izraeli zászlót, hordja a sárga csillagot nagy ájtatos fejjel. Ugyanilyen célokra tartanak a pártok díszcigányokat is. Jó az, ha van, néha előretolják őket, aztán ezzel le van tudva a romák integrációja.
Félnek a hazug pártok a Jobbiktól és még az ördöggel is összefeküdnének, hogy elpusztítsák. Ennyi a mese mára.

És amit a fideszesek eddig habzó szájjal fröcsögtek: "összenőtt, ami összetartozik", most a Jobbik mondhatja rájuk teljes joggal.
A rendszerváltás óta a legnagyobb károkat okozó, velejéig korrupt, hiteltelen, tolvaj pártok ha összeborulnak, az nem hiszem, hogy megindítja a választók szívét.

Lehet a Jobbikot adminisztratív, rendőri és titkosszolgálati eszközökkel bedarálni, beépíteni, lehallgatni, médiahadjáratott folytatni a Soros Alapítvány pénzén és az amerikai követség hírszerző szakértőinek tanácsadása mellett, lecsukni, lenullázni a jobbikos politikusokat, csak sajnos azok a problémák, amiket a Jobbik felvetett, nem fognak ettől megoldódni. Mert a roma bűnözés, gazdasági összeomlás, fiatalok elvándorlása nem oldható meg ilyen egyszerűen. A dilettáns Fidesz kormányzásról ezzel csak időlegesen terelhetik el a figyelmet.
Rogán, Bajnai és Mesterházy egy színpadon és olyan szervezetek, mint a Mindannyian Együtt Jeruzsálemért Alapítvány, Mazsihisz, Hit Gyülekezete, Élet Menete Alapítvány... komolyan?! Elég nagy öngól ez a Fidesz részéről.
Budapesten esetleg az V. és VII. kerületben népszerű lesz a zsidó értelmiség körében, meg drága Bolgárúr kimegy és összecsókolózik Csintalan úrral meg pár más zsidó farizeussal, de országszerte inkább csóválják a fejüket az emberek, hogy Rogán Tóni csak összefogott a hitsorstársaival, amikor az érdeke úgy kívánta.
Meg fellép pár művészecske, Hernádi kirakja a melleit, Somló meg pikulázik valami klezmereset és járnak egy körtáncot. Komoly buli lesz :)

Hitgyülit is belekeverni, akik olyan antiszemiták, mint ide Nagykáta... komolyan, ami eddig a mocsok, szellemi toprongy gyűjtőhelye volt, az mostanra már bekebelezte a Fidesz vezető köreit is.

Lacdelo 2012.12.02. 01:17:09

@Mohamed:

Ha a Jobbik hatalomra kerülne Magyarország becsôdölne, habár a Fidesz mindent megtesz, hogy ez mèg azelôtt bekövetkezzen. :(

Lacdelo 2012.12.02. 01:21:20

@Mohamed:

Mièrt van az hogy a Jobbik ès a Fidesz Magyarország pusztulásán dolgozik?

Azèrt mert egy beteg, legyöngült országot könnyû kifosztani ès elvenni az èrtèkeit, rabszolgasorban tartani. :(

Sírköves Slomó 2012.12.02. 01:23:16

@Lacdelo: Ehhez képest államcsődveszély eddig 2x, mind2x baller kormány alatt következett be eddig. De sebaj egy gigahitel mindig kiút a bajból, főleg ha a jobbos kormányok visszatörlesztik.

Mohamed 2012.12.02. 01:39:16

@Lacdelo:

mint te listázni kellene
Hát akkor mire vársz picinyem?
Cetli ceruza a kézbe aztán nosza.

"Ha a Jobbik hatalomra kerülne Magyarország becsôdölne"
Tyű a mindenit pofikám ennek aztán fele se téfa
,sőt a végén megnyílna a föld aztán kiemelkedne Szauron és a vállán ülő Hitler Szálasi duó és mindennap ártatlan zsidó csecsemőket kéne reggeliznünk és a magyar termőfölt fekete hamuvá válna.

De most komolyan Magyarország az elmúlt 22 évben folyamatosan a csőd szélén állt csak a ballib kormány alatt még közelebb kerülrünk hozzá ha te ezt nem voltál képes eddig felmérni akkor drágabarátom negyon csökött lehetsz.
Ezt az országot olyan szinten szétlopta, kifosztotta az elmúlt 22 év politikai és gazdasági elitje hogy a Jobbik már csak jobat tehetne.
A ballibjeid és a tahó orbánod már teljesen kifosztotta Magyarországot az elmúlt két évtizedben de te ezt csak most vetted észre?
Na téged sem az eszedért fognak elrabolni.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2012.12.02. 01:43:18

Ha már a Jobbik apjaként akarsz egy pártot aposztrofálni, akkor ez csak és kizárólag a MIÉP lehet, és semmiképpen sem a Fidesz, sőt még csak a Polgári körök sem.

Egy igaz ember 2012.12.02. 07:57:57

Akik ma tüntetnek, kriptofasiszták!
Úgy, ahogy Róna Péter mondta, "a szakirodalomban azt nevezik kriptofasisztának, amikor egy döntésnek, lépésnek nincs más tartalma, kizárólag a hatalom megszerzése."

Ezeket nem érdeklik sem a szegények, sem a cigányok, sem a zsidók, sem a homoszexuálisok. Semmi más céljuk nincs, mint a hatalom megszerzése és a közvagyon további fosztogatása.
Milyen érdekes: egyik sem lakik cigány családok mellett, hanem valahol valami elit negyedben, alapítványi iskolába járatja gyerekeit és külföldre jár nyaralni.

Szánalmas, politikai zombik!!!

regress 2012.12.02. 08:40:15

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: rosszat álmodtál kiskancssó?@freetibi: senki nem tüntetett...miért kellett volna?a fidesz éppen az ország kirablásával van elfoglalva.viktornak,ha an egy kis ideje ficóval pálinkázik.amúgy meg van itthon elég baj,kit érdekel mi van a határon túl.oldják meg ott

látjátok feleim szümtükkel 2012.12.02. 08:45:31

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "Az antiszemitizmus ott jelentkezik ahol zsidók vannak."

Nekem ebből az tettszik a legjobban, hogy a Jézus nevű ember is a zsidók földjén született, ott találta fel a saját vallását, amiből ott építették fel az egyházukat. Ja, hogy közben kétház, meg többház lett belőle? Kit is érdekel? Hogyisvagyikez? Jézus is antiszemita volt? Afenébe!

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.12.02. 08:45:59

@WLaci:

Megérdemelte az ország az Orbánját.

Ennyire.

Örökre adták neki a korlátlan hatalmat,

és minden jogaik és javaik helyett - csak zsidózást kérnek.

Megkapják.

Németh András 2012.12.02. 08:47:06

@regress: ha orvos lennél tudnád, a tüneti kezelés nem megoldás

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.12.02. 08:50:58

@poszt.

A Jobbik - Vona Orbánkörös bajtárs és Wittner Marika fideszceleb szerelemgyereke.

Vagy Bencsik fideszceleb varrta az egyenrucit.

Dajcs Für Tamás apósa masíroztatta a gárdát.

Az egyházak szentelték.

...

a szocik tiltakoztak.

Ha volt is valami aktus, az erőszakos volt...

Vinnie Jones 2012.12.02. 08:56:10

Ma delutan osszeall minden ami mindig is osszetartozott! A Jobbik egyetlen hibaja, hogy rossz stilusban hozott fel egy olyan problemat ami valos veszelyt jelent a magyar tarsadalomra.

Lacdelo 2012.12.02. 09:03:03

Minden Jobbikos terrorista neonàcit listàzni kellene àllambiztonsàg érdekében és ha kell jogerôsen, bìrósàgon elìtélni a tetteikért.

Elegem van a sok neonàci faszkalapból, tegyetek egy szìvességet Magyarorszàgnak és emigràljatok Irànba!

Sokkal nagyobb probléma Magyarorszàgon a neonàcizmus, mint a cigànysàg és a zsidósàg kérdése.

Minden jòravalò, becsületes magyarnak felfordul a gyomra a Jobbiktòl és nàci eszméitôl!

A neonàci Jobbiknak nincsen semmi hathatòs, érdemleges megoldàsa a sùlyosbodó magyar problémàkra, sôt az egyre reménytelenebb (Fidesz okozta) helyzetet kihasznàlja, hogy a kisebbségeket (zsidósàg, roma, meleg, stb...) mindenféle politikai és anyagi haszonszerzésbôl mint bûnbakot tüntesse fel az idióta szavazói szemében.

Csak az idiótàk nem làtjàk ezt!

Egyébként nem is értem, ha màr ennyire utàljàk a romàkat, melegeket, EU-t, hogyan tûrhetik meg Vonós Gàbort aki a némi szervét a férfi Wc-ben bàrkinek szìvesen mutogatja, Zagyva Gyula riportereket akarta megdugni a Szigeten, Szegedi Csanàd EU-s pénzekkel üzletel, a zsidósàga ellenére neonàci WTF?!, Tiszavasvàriban a polgàrmester korrupciója, Gyöngyöspatai àllampuccs összeesküvése (màr rég börtönben kellene lenniük), Jobbikos egyik helyi vezetô erôszakolta a sajàt lànyàt évekig, utàna meg a lànyt kiközösìtették miutàn az apjàt feljelentette, Jobbikos apuka terrorizàlta a csalàdot addig amìg a fia meg nem unta és ki nem írtotta a csalàdjàt, a Jobbikos aki agyoncsapta a feleségét baltàval.

Nem is normàlis aki ezek utàna ràjuk szavaz. Az antidemokratikus, inkompetens és korrupt Fidesz az egy szent a Jobbikhoz képest.

Minden normàlis magyar aki Magyarorszàgnak jòt akar elítéli a Jobbik féle gyûlöletbeszédet!

sivatagi n. 2012.12.02. 09:03:17

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: "Az antiszemitizmus ott jelentkezik ahol zsidók vannak"

Ennyi.
Ezek mindenhol kiprovokálják, hogy megutálják őket.

Húsleves 2012.12.02. 09:06:49

Ha már ilyen szépen összejöttek a derék antirasszisták, akkor ott a gyűlésen fel is lehetne tenni nekik rögtön a kérdést, hogy ha annyira háborog a szép lelkecskéjük a rasszizmus ellen, akkor miért gyilkoltatnak cigányokat a titkosszolgálattal?
Azt ugyanis a TASZ vizsgálat bebizonyította, hogy (1) tudtak róla, (2) nem tettek ellene semmit (3) a beépített sofőrjük furikázta a gyilkosokat (4) a gyilkosok mindig jólinformáltak voltak. Ennyi pedig - tekintve, hogy egy funkcióját tekintve nemzetbiztonságnak látszani akaró valamiről van szó - bőven elég.
ciganyvadaszat-per.blog.hu/2012/08/20/egy_jelentes_jelentese
Az is kiderül a TASZ-nak a perről szóló rendszeres beszámolóiból, hogy a tárgyaláson a "szakértők" rendszeresen "nem emlékeznek", az őskortól kezdik a "beszámolót" és sohasem érnek el a konkrét kérdésig, a helyszínelők pedig olyan elemi "hibákat" vétettek a nyomok rögzítésénél, amiket képzett nyomozók nem követhetnek el.
Ha az FBI nem száll be a nyomozásba, akkor valószínűleg ma is vígan gyilkolgattatnák a cigányokat a derék antifasiszták, hogy mesterségesen uszítsák egymás ellen a cigányokat és a magyarokat.
És az álszent, gyilkos horda megy ajvékolni a rasszizmus ellen.

Németh András 2012.12.02. 09:07:17

@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Azért te sem tartod komolyan elgondolkodtatónak azt a kijelentésed hogy ahol nincsenek zsidók ott nincs antiszemitizmus? Ez azért természetes. Ahol nincsenek magyarok ott nincs magyarellenesség, ahol nincsenek svédek, ott nincs svédgyűlölet.

De Kínában, Japánban és mindenhol máshol is van idegengyűlölet, etnikai vagy vallási alapon.

És a Kínai esetében kérdezd meg az Ujgorokat a Tibetieket, meg a többieket. Sőt a két említett nemzet sem épp csipázza egymást: index.hu/kulfold/2012/11/13/naci_partot_alapit_tokio_volt_kormanyzoja/

A mongol bőrfejűekről meg ne is beszéljünk akik épp a kínaikat gyűlölik: nol.hu/kulfold/20100810-kinat_gyulolik_a_mongol_neonacik

De ott van páldául Mianmar ahol a buddhisták nyírják az muzulmánokat(keress rá a rohingyákra nol.hu/kulfold/kozel_ezer_haz_egett_porig_az_etnikai_zavargas_soran), pedig általában az átlag európai azt gondolná hogy a buddhisták békés népek a muszlimok meg vallási fanatikus terroristapalánták, hát nem a világ nagy és nagyon érdekes...

rezvez 2012.12.02. 09:09:22

Párizsért Rogánnak is részt kell venni a misén.

r222 2012.12.02. 09:12:48

Szerintem ott követitek el az első hibát,hogy szélsőségesnek tartjátok azokat az embereket,akik ki merik mondani a véleményüket és felhívják a figyelmet a szélsőségekre.Remélem érthető?!:) 180 fokot fordult a világ és a gazemberség ma már hivatalos munka lett.Így születnek az ehhez hasonló blogok!Lehet gyilkolászni,sanyargatni büntetlenül bárkit és akinek ebből elege volt,azt gyorsan le is antiszemitázzuk!Jó.... Na de meddig?

Németh András 2012.12.02. 09:12:52

@Lacdelo: Csak azt nem értem hogy miért akarod őket Iránba száműzni? Az Irániak tök jó arc népek, ne csesszünk már ki velük.

zollerbá 2012.12.02. 09:15:54

Nagyon érdekelne, hogy a kormány és parlament tagjai közül kik nem dolgoznak a CIA, a MOSSAD vagy az FSZB megbízásából,ugyanis csak az a néhány nem követi el a minősített hazaárulás bűncselekményét!!!

Németh András 2012.12.02. 09:18:27

@WLaci: hát igen, ez egy ördögien zseniális húzás volt azok irányából akik ezt kigondolták...
ha valamit azért azt el kell ismerni hogy a magyar nép megvezetésében (droidjaik és ellenzőik egyaránt) nagyon profik. És amíg a nép így benyalja, addig nem is lesz itt jobb világ.
Persze magát a kijelentést el kell ítélni, de a helyén kell kezelni.

De a magyar nép már csak ilyen túlreagál mindent, azt is ha egy tányérra szart tesznek és azt is ha egy parlamentbe...

Németh András 2012.12.02. 09:20:18

@Mohamed: írod hogy a jobbik a társadalom válasza,
én mindig úgy szoktam mondani hogy a jobbik a jó kérdésekre adott rossz válaszok pártja

milyen mókásak ezek a szavak

val 2012.12.02. 09:24:39

" A Gyöngyösi javaslat nem várt mellékhatásaként összeborultak a magyar politikai élet kibékíthetetlen ellenfelei,"

Ebből is jól látszik, hogy valójában sosem voltak ők ellenfelek (Fidesz - MSZP(meg a SZADESZ, de az már papíron nincs)). Főleg nem kibékíthetetlenek.

:)

Lacdelo 2012.12.02. 09:25:16

@Németh András:

Nekem több Iráni ismerôsöm van ès mind nagyon normális ember, habár utálják az Iráni rezsimet mind. Az ilyen Mohamed-fèle neonáci mocskokat agyonvernék.

Lacdelo 2012.12.02. 09:29:46

A Jobbiknak semmilyen megoldása nincs a sùlyos magyar problèmàkra.

A cigányozáson, zsidòzáson, kommunistázáson ès az EU-bòl valò kilèpèsen kívûl semmit nem tudnak felmutatni. Mèg egy Tiszavasvàri fèle kisvárost sem tudnak elkormànyozni korrupciò nèlkül.

Németh András 2012.12.02. 09:37:45

@látjátok feleim szümtükkel: Szerintem Jézus nem volt antiszemita, mert nem gyűlölte a zsidókat, csak szimplán másképp fogta fel a lényeget.
A probléma ott van hogy az emberek nagy része, ha másképp fog fel valamit mint mások, akkor azt csak úgy tudja csinálni ha gyűlöli azokat a másokat.
A jobbik egyértelműen gyűlöletre épít, de a magyar társadalom nagyrészt most ilyen. Nem az alapján állunk valamelyik oldalra mert szeretjük azt, hanem azért állunk a túloldalra mert gyűlöljük a másikat. A fidesz tábora nem orbánt szereti, hanem gyurcsányt gyűlöli, a bajnai-mesterházy-gyurcsány tengely népe pedig orbánt gyűlöli. A magukat keresztények valló párt meg mindenkit gyűlöl aki nem olyan ferde tükörben látja a világot mint ők.

Jézus meg arról szólt (sőt szereintem sok más vallás alapjaiban arról szól) hogy szeretet kellene, mert ezek szerint ez a gyűlölet már ott volt akkor is amikor a vallások kialakultak, és egyesek már akkor látták hogy ez nem jó. Aztán mindig minden elferdül, és a gyűlölködők lesznek többségben, oszt kezdhetjük elölről.

r222 2012.12.02. 09:48:06

Az izraeliek 64 százaléka gondolja azt, hogy az olyan emberi jogvédő szervezetek, mint az Amnesty International vagy a B’Tselem, Izrael Állam ellen ügyködnek és rontják a „márkaképét” külföldön.

Óriási...itt a válasz minden kérdésre!!!

wip 2012.12.02. 09:48:20

Hol van itt ma,2012-ben Magyarországon "normálisan működő, egészséges társadalom"? éppen ezért, akkor is ha egyedül maradok, akkor is ha beledöglök,
2013. JANUÁR 01-TŐL POLGÁRI ENGEDETLENSÉGET KEZDEK,MINT ROKKANTNYUGDÍJAS,MINT EDDIG BECSÜLETESEN ADÓZÓ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR a
FideSSnáci diktatúra, a "főispáni urambátyám" mocskos gazemberek ellen! Remélem, lesznek támogatóim, engem is csak a pénztelenség, atehetetlen düh,a végszükség vitt erre a lépésre.
Érdekes, én is Északkelet-Magyarországról származom, itt Nógrádban is megasz@r a helyzet,mégsem állok a "jobbik",a retronyilasok soraiba, megmaradok bányász Édesapám és paraszt- bányász Nagyapám nyomdokain.
Szeretem Magyarországot, nem tehetek róla, hogy az úri Magyarország hűbérurai és hűbéresei nem szeretnek engem!
Éljen a POLGÁRI ENGEDETLENSÉG,LE A
fideSSnáci elit mocskos gazemberekkel!!!

Lacdelo 2012.12.02. 09:49:08

A mostani Fidesz tôke, piac, multi ès demokrácia ellenessège az országot recessziòba taszította.

Egy nagyokos Jobbikos neonáci magyarázza már el hogy mièrt lesz jobb Magyarorszàgnak ha a dilettáns, populista Jobbik tovább taszítja Magyarországot a Fidesz által elindult nemzetieskedô, unorthodox irányba?
Azt megnèznèm, hogy Gyöngyösi ès Vona hogyan tárgyalna Nèmetországban, USA-ban EU-ban a gazdasági befektetèsekrôl.

Minden Jobbikos egy gazdasági analfabèta ès Magyarország pusztulásán munkálkodik. Magyarország nemzetközi jò hírnevét már tönkre tette a Fidesz ès a Jobbik.

MikatheBest 2012.12.02. 09:50:41

Mohamednek üzenem, hogy nézzen utána egy kicsit, a Jobbikot az első nyilatkozataiban egyáltalán nem zavarta a Szegedi Csanád körüli pénzügyi megvesztegetési ügy, és EU-s pénzek "jóbarátoknak" való osztogatása, CSUPÁN a zsidó származása.
S tudod miért?
Mert akkor azokat is meg kellett volna hurcolni a pártban aki kapta az euró-tízezreket, nemcsak aki juttatta.
Ezért ülhet még mindig a párt soraiban - és sajnos a parlamentben is - többek között Novák Előd.
Kellett a pénz, elvégre jön az új árja-baba, nemde?
Korrupcióellenesség?
Olvastátok a cikket arról, hogy a gyöngyöspatai polgármester hogy lopja a benzint a település rovására mióta beültették a székébe?
atv.hu/belfold/20121121_1_3_millioert_tankoltak_juhasz_oszkar_szolgalati_autojaba
Reagált erre szerinted bármit is a "vezetőség"?
Szegediről még megjegyezném, hogy igen, elég sötét múltja van.
Viszont felvállalta ország-világ előtt az új identitását, ami nem mondható el a volt párttársairól, akik otthon imaszőnyegeket fordítanak Mekka felé és imádkoznak az iszlám térnyeréséért, miközben keresztényként döngetik a mellüket a Tisztelt Házban.
Vona az iráni nagykövetséggel egyeztet folyamatosan, Gyöngyösit is meg lehet nézni, mely országokban gyerekeskedett diplomata családja révén (Afganisztán, Irak, Egyiptom),az ottani radikális nézetek kézenfogva járnak a náci ideológiával.
Bele fognak fulladni a saját mocskukba, s a mai tüntetés csak az első lépés, barátom.

Anti Anyag (törölt) 2012.12.02. 09:50:43

Persze lehet a kirekesztés ellen is tüntetni, de aztán amikor a csóka megy visszafelé és beugrik vásárolni, inkább megy pár megállót BKV-al, hogy ne kelljen "cigányos" környéken parkolnia.

Mindenki egyetért azzal, hogy izraeli állampolgárságú zsidó nemzetbiztonsági kockázat és a választóknak tudniuk kell a másik állampolgárságáról is, mielőtt szavaznak.

wip 2012.12.02. 09:51:33

Utóirat: NEM a gyűlölet vezetett engem erre a lépésre, mivel buddhista vagyok, és az egymás iránti tiszteletben és szeretetben hiszek, de elfogyott a türelem...
Namo Buddaya, namo Sangaya, namo Dharmaya...

Húsleves 2012.12.02. 09:53:40

Mivel szép számmal kommentelgetnek itt (is) derék antirasszisták, szerintem rögtön szervezhetnénk is egy demonstrációt a cigányokat gyilkoltató MSZP ellen.
Idézek a TASZ jelentéséből, amely mottó lehet majd:

"A roma lakosságot - több mint egy éven keresztül ­- előre eltervelten terrorizáló, és provokáló gyűlölet-bűncselekmények felderítéséhez és megakadályozásához a Nemzetbiztonsági Hivatal bár rendelkezett a megfelelő törvényi felhatalmazással, szervezeti-technikai feltételekkel, és költségvetési forrásokkal, mégsem volt képes a tőle elvárható gondossággal, alapossággal ellátni feladatát. (23) A támadások megelőzésére, az elkövetői kör felderítésére, és mielőbbi elfogására irányuló tevékenysége során az NBH „műhibák” sorozatát követte el.

A fentiek ismeretében egyértelműen látszik, hogy a magyar állam 2008 és 2009 között a harmadik köztársaság történetében példátlan mértékű alkotmányos mulasztást követett el, amikor áldozattá váló állampolgárai esetében nem tett eleget „elsőrendű kötelességének” és az akkor hatályos alkotmányban (Magyar Köztársaság Alkotmánya), valamint az Alaptörvényben lefektetett alapvető jogok védelmét nem volt képes garantálni."

Számítok minden jóérzésű emberre, hogy összefogjunk és kitakarítsuk a gyűlölködő, rasszista, cigánygyilkos MSZP-t.

Ne feledjétek, nem kedélyeket borzoló kijelentéseket tevők ellen akarunk tüntetni, hanem valódi rasszisták ellen, akik - amikor hatalmon vannak - a titkosszolgálatokon keresztül cigányokat gyilkoltatnak.

Úgyhogy gyertek el szép számmal, és lehet ajvékolni.

Németh András 2012.12.02. 09:54:48

@Dr. simonmondja.: Ha már ilyen képzavarba helyeztük a jobbik létrejöttét (fidesz anya, szoci apa, jobbik gyerek) akkor fokozzuk :D
Az aktusban lehet nem vettek részt a szocik, de akkor leadták a spermát a spermabankba amit aztán a másik oldal felhasznált (elvégre a a szocik mint apa olyan bölcs mint szanyi, olyan erős mint gyurcsány, és olyan sportos mint horn; fidesz mint anya olyan okos mint selmeci és olyan szép mint witner és olyan kívánatos mint hegedűs zs.). Nem tagadhatják meg a szocik hogy az ő vérük is benne van a jobbikban (amit aztán a fidesz szépen felnevelt, ruházott és iskolázott, majd egyszercsak a gyerek elkezdett kimaradozni és az egyetemen rossz útra tévedt). Most meg apuci és anyuci csak néz nagyokat hogy mi van. De az is biztos hogy amikor a helyzet majd megkívánja akkor a tékozló fiút be lehet majd csábítani a nevelői házba. Kintről meg ordíthat a vér szerinti apuka, de a sperma leadásával a felügyeleti jogot elveszítette a gyermekéről.

r222 2012.12.02. 09:55:01

@Lacdelo:

Szerencsétlen kretén... ez már nem a jobbikról szól.A Velencei Kalmár egészen jó gazdasági szakember 'vót,oszt mi lett annak is a vége baszod?!:D Istenem,egészen elképesztő,hogy nem veszik észre a bajt,mikor már ott dudál a seggükben a csuklós busz...:D

wip 2012.12.02. 09:55:24

@MikatheBest: Köszönöm a míves magyarázatot, mi megértjük, ezeknek meg úgyis hiába, rajtuk van a szemellenző. Ilyenkor mondjuk, hogy "nem vitatkozom, mert nincs kivel"...

Lacdelo 2012.12.02. 09:56:14

@Németh András:

Te mirôl beszèlsz? Mèg jò hogy Jèzus nem gyûlölte a saját fajtàjàt, hiszen Jèzus zsidònak született ès a tudomànyos kutatàsok szerint sötèt bôrû volt, hiszen akkoriban ilyen emberek laktak a mai Izrael területèn.

wip 2012.12.02. 09:56:38

@Németh András: Akár képzavar, akár nem, a szöveg stimmel.

Németh András 2012.12.02. 09:59:49

@Lacdelo: akkor félreértettem a hozzászólásod mert abban meglebegtetted hogy a jobbikosoknak Iránba kellene emigrálni

Lacdelo 2012.12.02. 09:59:54

@Németh András:

Jèzus volt az elsô kommunista. Egyenlôsèget hírdetet, szètosztotta a javakat a szegènyek között, szolidaritást hírdette.

Nem cigányozott, zsidòzott vagy ròmaizott. :)

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2012.12.02. 10:01:48

@wip: majd mammogunk érted egy mantrát, hogy esetleg mint buddhista ráébredj, mindennek a forrása és oka te vagy, nem kell külsőségeket ostorozni...ha ezt nem vágod...nem értettél meg semmit az ok és okozat összefüggéséről, és a függő keletkezésről.

----------------------

a jobbik egy köcsög geci provokátor banda, a zsidók meg megérdemlik maguknak őket...csak MINKET hagynának ki ebből az egészből...

Németh András 2012.12.02. 10:03:28

@wip: azért az ez előtti polgári engedetlenkedéses hozzászólásod mutasd meg a lelki vezetődnek, mert kissé gyűlölködőnek tűnik

wip 2012.12.02. 10:03:28

@Mohamed: Kedves mohamed! Kend eltévesztette a médiát, a kend nézetei a labancinfóba valók! Vegymár kend észre, hogy itt nem veszik észre, retronyilas! Tegy le az imaszőnyeget és imádkozzon ne MEkka /oda csak a tisztességesek imádkozhatnak/,hanem Irán diktátorvezetői felé!

Lacdelo 2012.12.02. 10:03:46

@Németh András:

Azèrt mert annyira szeretik Iránt, mivel Izrael ellenesek. Habàr kitolocolnàk ôket onnan nagyon hamar.

Lacdelo 2012.12.02. 10:08:04

A mostani Fidesz tôke, piac, multi ès demokrácia ellenessège az országot recessziòba taszította.

Egy nagyokos Jobbikos neonáci magyarázza már el hogy mièrt lesz jobb Magyarorszàgnak ha a dilettáns, populista Jobbik tovább taszítja Magyarországot a Fidesz által elindult nemzetieskedô, unorthodox irányba?
Azt megnèznèm, hogy Gyöngyösi ès Vona hogyan tárgyalna Nèmetországban, USA-ban EU-ban a gazdasági befektetèsekrôl.

Minden Jobbikos egy gazdasági analfabèta ès Magyarország pusztulásán munkálkodik. Magyarország nemzetközi jò hírnevét már tönkre tette a Fidesz ès a Jobbik.

Lacdelo 2012.12.02. 10:13:04

Minden jobbikos, rasszista Magyarország bebuktatásán dolgozik. Diktatùrát csak gazdaságilag legyengített, nemzetközileg elszigetelt orszàgban lehet tartòsan kièpítenie a Jobbiknak. :(

Németh András 2012.12.02. 10:13:05

@Húsleves: hát ja, meg kellene vizsgálni hogy a hivatalok mulasztásainak mi volt az oka azon kívül hogy a rendszer 2008-2009 táján sem azzal volt elfoglalva hogy felderítsen egy ilyen bűncselekmény-sorozatot. Az akkori hatalomnak érdeke volt demonizálni a jobbszélt hogy minél több embert távol tartson onnan, de amikor a közvetlen emberi tényezőről beszélünk, akkor ne feledjük hogy 2009-ben az emberek többsége már jobboldali szavazó volt. Akár lehetséges, bizonyos szinten közrejátszik abban hogy nem végezet jól a munkájat a hivatal, hogy a cigánygyűlöletet elég nehéz otthon hagyni, és a rendőrségi állomány nem aranyos virágszedő hippivilág, hanem a társadalom vetülete. Mondom akár, és ez csak feltételezés, de nem lehet kizárni, meg kellene vizsgálni.

Németh András 2012.12.02. 10:21:47

@Lacdelo: látod ez a baj, te el sem tudod képzelni ha valaki zsidónak születik akkor úgy alakíthat ki új és jobb elképzelést, és úgy veheti észre a hibákat hogy hogy közben nem gyűlölködik...

fel sem tudod tételezni az emberekről hogy a cselekedeteik jó szándékúak is lehet, minden mögött a gyűlöletet keresed...

Attól hogy Jézus zsidónak született és szembement a rossz rendszerrel még nem gyűlölte a zsidókat.
Hisz pl Iránban sem túl jó most a rendszer, de attól még nem kell gyűlölni az Irániakat.

r222 2012.12.02. 10:27:21

@Németh András:

Ne buzdítsd már a szeretetre "bameg"!:D Jó látni/olvasni,hogy motoszkál bennük a demokrácia és a liberális eszme.Öröm nézni skizofrén személyiségüket és minden blogra be is írják a Hasbarából tanult paneleket.Én jól szórakozom,ne legyél poéngyilkos.;)

Húsleves 2012.12.02. 10:28:44

@Németh András:
A TASZ által felkért szakértő jelentéseiből az is egyértelműen kiderül, hogy a vizsgálatot olyan mértékben akadályozták, hogy ennyi is csak nehezen volt bizonyítható. De ennyi is bőven elég, mivel titkosszolgálati tevékenységgel kapcsolatban a "műhiba" szó (nem véletlenül írták ők is a cikkben is idézőjelbe) viccfaktora ezerszer nagyobb, mint a szándékosságé. Kb. annyira életszerű "műhibák"-nak nevezni a titkosszolgálatok romagyilkosságokkal kapcsolatos tevékenységét, mint ha a Kádári titkosszolgálatok ismert tevékenységét (ne felejtsük el, hogy az ezzel kapcsolatos ismeretek is titkosítva vannak, csak annyit tudunk, amennyit kiszivárogtattak), tehát a korábban elkövetett emberkínzásokat, zsarolásokat stb. is "műhibák"-nak nevezzük.
Ki kell mondani: az MSZP felelős a cigánygyilkosságokért. Ez nem zárja ki, hogy a FIDESZ tudhatott a dolgokról, ha az MSZP nem akarja egyedül elvinni a balhét, akkor majd csicseregjenek erről ők maguk.
Addig viszont maradjunk annyiban, hogy az MSZP egy gyilkos, uszító, rasszista párt, és mint ilyennek, nincs helye a politikában. Politikai karanténba velük! Fodor Gábor biztosan egyetért velem, úgyhogy majd beírom az ő blogjára is amikor legközelebb osztja az észt polkorrektség témában.

Németh András 2012.12.02. 10:30:06

@Lacdelo:azért ugye ezt te sem komolyan írtad? az viszont biztos hogy az általad felsorolt kommunista alapelvek a Jézusi tanításból eredeztethetőek, a kommunizmus alapja a kereszténység, hisz egy olyan világban alakult ki ez az ideológia ahol a kerszténység, és annak változatai voltak elterjedve.
új ideológia pedig úgy alakul ki hogy észrevesszük hogy a jelenlegi rendszer rossz, ezért lecsupaszítjuk róla a sallangokat, levágjuk az elfajzott hajtásokat majd megtaláljuk azt az alapot amin elkezdjük építeni a asaját ideológiánkat.

Aztán ha elterjed, akkor majd elfajzik ez is, és valaki majd kezdi elölről. Legyen az Jézus, vagy Morus Tamás vagy épp Marx

Rogerius 2012.12.02. 10:33:49

Az agyon tárgyalt "zsidó-kérdés" három szintű:

1. A külpolitikaí szint: mit csinál és mit nem csinál Izrael?...énnek a valojában igen bonyolult problémának minden kocsmában rengeteg "szakértője" van, főleg a második féldeci után, amikor is a külpolitikaí szakértővé avanzsált Sanyesz meg Béla megbeszélik az Izrael okozta végveszélyt. Az igazi gond akkor van amikor a kocsma-politikusok pártot alapítanak és józanul is ugyanazokat a marhaságokat mondják mint részegen. A külpolitikaí szint, bonyolult mivolta miatt, az igazi szakembereké kell hogy legyen

2. A történelmi-szociológiaí szint: a zsidóság kb. 2000 éves kálváriája - illetve a zsidóság mint kissebség. Ez ugyancsak egy nagyon bonyolult és érzékeny probléma amit megfelelő szakértelemmel és jóérzéssel kell megközelíteni, tanulmányozni és tárgyalni...a kissebségi lét keserű és frusztráló illetve a többségi lét paranoját elöidéző hatását meg lehet (sajnos) figyelni az ugyancsak bonyolult és sok szempontból a zsidóság helyzetéhez hasonló erdélyi magyar-román viszonyban is.
A történelmi szint ugyancsak a szakemberek területe kell hogy legyen.

3. A polgári kapcsolatok szintje: adva vannak a polgárok és a polgárok által választott politikaí hatalom-kormány amelynek alapkötelessége hogy képviselje és védje a "munkaadóját" vagyis a polgárok ÖSSZESSÉGÉT.

No de mi van akkor a mikor a "munkaválaló", a politikaí hatalom és a kormány, torz, perverz módon, hadat üzen a munkaadó-álampolgáraí egy részének, elöbb megbélyegzve-megalázva azokat nyilvánosan (sárga csillag, korlátozva azok alapszintű emberi jogait (tanulási-munkaválalási-házasodási)szabad mozgásukat (gettó)elkobozva azok vagyonát majd a kiszemelt álampolgárait saját karhatalma segitségével meggyilkolja.

Illetve kiszolgáltatja azokat egy idegen hatalomnak amely nyilvánvalóan törekszik azok elpusztítására.

Szóval ez az a szint ami MINDENKIT érint...minden álampolgárt KELL hogy érdekelje az akkori politikaí hatalom és kormány HÜTLEN és torz viselkedése az álampolgárok egy része ellen.

Haragudhatok a szomszédomra mert a macskája átjön hozzám szarni - sőt őssze is veszhetek vele mert nem kedvelem mint embert...de amikor a kormány - az én kormányom, a szomszédom kormánya súlyosan bántalmazza őt csupán azért mert zsidó ( vagy magyar, román, szlovák, stb.)akkor kutyakötelességem őt megvédeni és tiltakozni.

Egyrészt mert a szomszédom lehet a haragosom de soha az ellenségem másrészt mert az elszabadult, torzul cselekvő hatalom , miután elpusztította a zsidokat, éngem is kiszemel mint áldozat és elküld, például, sippal dobbal és nádi hegedüvel a Don Kanyarba "hazát védeni" és megfagyni.

Németh András 2012.12.02. 10:34:43

@Lacdelo: "Minden Jobbikos egy gazdasági analfabèta ès Magyarország pusztulásán munkálkodik."
szerintem te látens jobbikos vagy :)
írjuk át
"Minden ZSIDÓ egy gazdasági VÉRSZÍVÓ ès Magyarország pusztulásán munkálkodik."

Németh András 2012.12.02. 10:37:26

@r222: bocs, de a hetet végigdolgoztam, ma épp az asszonyka dolgozik, szóval agypihentetésképp nekiálltam reggeli előtt blogolni :)

zollerbá 2012.12.02. 10:40:59

Az Aranybulla kiegészítéseként 1233-ból datálódik a Beregi egyezmény, melyben az alábbiak szerepelnek:

1. A zsidók és izmaeliták tisztségviselése ellen

a) Zsidókat és szaracénokat, vagyis izmaelitákat ezután nem állítunk kamaránk a pénzverés , só (ügyek), adók vagy más közhivatalok élére, sem nem rendeljük őket az ezek élén állók mellé, sem valamely csalást nem követünk el, amely folytán ezek a keresztényeket elnyomhatnák.

b) Úgyszintén egész országunkban nem fogjuk megengedni, hogy zsidókat és szaracénokat, vagyis izmaelitákat valamely állami tisztség élére állítsanak.

2. A zsidóknak jellel való megkülönböztetéséről

Úgyszintén: intézkedni fogunk, hogy a zsidókat és szaracénokat, vagyis izmaelitákat ezután bizonyos jelekkel különböztessék meg és válasszák el a keresztényektől.

3. Ugyanazok által való keresztény rabszolgák tartása ellen

Úgyszintén nem fogjuk megengedni, hogy zsidók és szaracénok, vagyis izmaeliták keresztény rabszolgákat vásároljanak vagy bírjanak bármi módon.

26. Tilos idegennek földet adományozni

30. Tisztségek halmozása tilos (kivéve: király, királyné, nádor, bán)

Az Aranybulla törvényei gyakorlatilag 1848-ig érvényben voltak!

Elgondolkodtam a fentieken. Ezeket a rendelkezéseket évszázadokkal ezelőtt hozták meg. Akkor, amikor cionizmusnak még híre-hamva sem volt. Nyilvánvaló, hogy nem ok nélkül hoztak ilyen rendelkezéseket, és az is nyilvánvaló, hogy mindezen rendelkezések meghozatalára – már akkor is! – nemzetbiztonsági okokból kifolyólag volt szükség! Ez mindenképpen elgondolkodtató kell legyen számunkra.

wip 2012.12.02. 10:44:56

@Németh András: Kedves N.A., én csak a tényeket rögzítettem.Ha valaki nem hiszi, járjon utána!Ennyi...

Anti Anyag (törölt) 2012.12.02. 10:46:01

@Rogerius: Ennek nem sok értelme van, mert a mérleg kétkarú, a másik tányérban pedig a paranoia, vagy a politikai, fazdasági haszonlesés áll.

Ki az antiszemita, ezt az határozza meg, aki szerint antiszemita létezik, de ez még nem jelenti azt, hogy igaza is van.

A primitívebbje szerint az az antiszemita, aki nem balliberális, mások szerint az, aki támogatja a Palesztinok önrendelkezését, vagy akár a zsinagóga oldalába hugyoz, stb.

Az izraelieknek érdekükben áll az antiszemitizmus, hiszen ez teszi lehetővé a többlet befolyást.

Németh András 2012.12.02. 10:46:24

@Húsleves: Jó, de az egyének felelőssége volt vizsgálva? Mert azért szerintem erősen számít a cigányokkal szembeni gyűlölet is abban hogy a munkatársak felületesen dolgoznak. És hogy ezt hagyják a közvetlen főnökök. Nem mondom egy idő után előkerül a felső hatalom is, de az nem ér le az alsóbb szintekig. A felső hatalom abban lehet hibás hogy nem akarta eléggé megtalálni a gyilkost (egyfajta érdekből), de ezt számára megkönyíheti hogy egy teljesen más irányból, de hasonló eredménnyel nem akarja a kis porszem sem őszintén megtalálni a gyilkost (hisz rengetegen élnek köztünk akik ennek a bűncselekmény-sorozatnak a súlyát szeretnék tompítani). Én azért hiszem hogy az utóbbi években lazán elképzelhető hogy épp a cigányelenes hozzáállás miatt egy nyomozást sokkal figyelmesebben végez egy rendőr, ha egy fehér nő az áldozat mintha egy romatelepi lakos.

wip 2012.12.02. 10:48:18

Különben meg a szavaiddal élve, azért mert magyarnak születtem, és szembemegyek a rossz rendszerrel, még nem számítok magyargyűlölőnek, legalábbis addig, amíg a fideSS ki nem nevez annak!

taga20 2012.12.02. 10:49:40

@zollerbá: Sőt volt boszorkányégetés is, sőt a jobbágyok sem költözködhettek ide-oda stb.

Csetepaté márki 2012.12.02. 10:50:41

"kéz a kézben tüntetnek majd a nácizmus ellen vasárnap"

Sok szeretettel várjuk a tüntetésen a moslékzabáló disznó, genetikailag alattvaló magyarokat is!

Rogerius 2012.12.02. 10:51:49

@zollerbá: legyen szives tanulmányozza a jelenkori spanyol történészek közőtt kibontakozótt vitát a Reconquista-Visszafoglalás történelmi jelentősége körűl... vagyis mennyire tagadják vagy sem a jelenkori spanyol történészek és mennyire fogadja el a spanyol társadalom azt a feltevést hogy az ultrakatólikus majd modern Spanyolország a, középkori európai viszonyokhoz mérten igencsak magas, mór-zsidó kultúrában gyökeredzik (nyilván alapszinten DE számottevően). És hogy a mórok-zsidók kiűzése-megbélyegzése mennyire volt valós szükséglet és mennyire vallásos hisztéria illetve idegen és faj gyűlölet

wip 2012.12.02. 10:54:57

@FILTOL: Kedves filtol, ebben a mai mesében nem a zsidók az elsődlegesek, hanem maga a rendszer. Elmondom a német református pap intelmeit, akit 1945-ban a Szovjet Vörös Hadsereg szabadított ki a koncentrációs táborból.
1. Amikor elvitték a zsidókat, nem szóltam, mert nem vagyok zsidó.
2.Amikor elvitték a kommunistákat, nem szóltam, mert nem vagyok kommunista.
3. Amikor elvitték a liberálisokat, nem szóltam, mert nem vagyok liberális.
4. Amikor engem vittek el, már nem volt, aki szóljon.
Érti?Értik?...Ezért KELL szólni!

Rogerius 2012.12.02. 10:58:58

@Anti Anyag: "palesztin önrendelkezés meg Izrael érdeke stb., stb."

Ön bisztosan külpolitikai szakértő...én nem az vagyok...mint egyszerü Gipsz Jakab nem tudok megitélni évezredes helyzeteket és konfliktusokat, pedig tudom hogy divat zsido-szakértőnek lenni.

Erdélyben élek...és nap mint nap látom a kissebség frusztráltságának és a többség paranojájának az abszurd megnyilvánulásait.

Húsleves 2012.12.02. 11:02:06

@Németh András:
Akkor most szépen olvasd vissza, hány mentséget igyekszel összeszedni azoknak a védelmére, akik ellen nem "sajnálatos" mondatért tüntethetnének az antirasszista műmájerek, hanem konkrét gyilkosságokban történő bűnrészességben (ez az enyhébb, de így is súlyos változat a te véleményed, az enyém sokkal súlyosabb), és vesd össze az ilyen műbalhékkal, amit ezek a szerinted csupán gyarlósággal vádolható emberek csapnak.
Hát nem. Persze hogy nem vizsgálják. Ismét emlékeztetnélek rá, hogy nem bénázó, reszketeg hivatalnokokról beszélünk, hanem a diktatúrától egy az egyben megörökölt hidegvérű profikról, akik ugye korábban sem riadtak vissza egy kis gyilkosságtól ha szépen megkérték erre őket, és akikre vonatkozó információk védelméről még mindig gondoskodnak a derék antifasiszta demokratáink. És ugye ezek háborodnak fel "rasszista kicsengésű" kijelentéseken és demonstrálnak nagyokat, aztán elmennek közösen (FIDESZ-esek, MSZP-sek kéz a kézben) az SZDSZ születésnapját ünnepelni, persze pusztán a polkorrektség zászlaja alatt. Nem veszed észre hogy kilóg a nagy büdös lóláb?
Teljesen igaza van a posztolónak, és tökéletesen fogta meg a lényeget: a Jobbik nem ok, hanem tünet.

Lacdelo 2012.12.02. 11:05:33

@Németh András:

Ez nem gyûlölködès, ezek tènyek.

zollerbá 2012.12.02. 11:10:02

@Rogerius: taga 20:Torquemada főinkvizítor

Tomás de Torquemada (magyarosan Torquemada Tamás, teljes nevén Tomás de Torquemada prior de Santa Cruz) (1420. Valladolid - 1498. szeptember 16. Ávila) Domonkos-rendi pap, 1481-1498 között spanyol főinkvizítor. Hitvallása: „Egy ország, egy nép, egy vallás". Ő fogalmazta meg azt a rendeletet (ediktum), amit a spanyolországi zsidók 1492-ben történt kiűzése követett. Nevéhez több ezer ember lemészárlása és elűzése kötődik. Kikeresztelkedett muzulmánokat és zsidókat is meggyilkoltak idejében, mivel áttérésük nem feledtette etnikai hovatartozásukat. A történelem úgy értékeli, hogy Spanyolországban egy „kis holokauszt” ment végbe.
Élete

A spanyolországi Valladolidban született. Tomás de Torquemada zsidó származású volt, nagyanyja kikeresztelkedett marrán zsidó nő volt. Torquemada dominikánus szerzetes lett, s hogy származásáról elterelje a figyelmet, buzgón, nagy odaadással dolgozott azon, hogy a zsidó és muszlim hittől megtisztítsa egész Hispániát.
1481-1498 között működött az újonnan meglakított Inkvizíció (El Santo Oficio de la Santa Inquisition) élén. Ebben a hivatalában 97 321 embert ítélt el, köztük több ezret máglyahalálra.
Az El Santo Oficio de la Santa Inquisition, közismertebb nevén a spanyol inkvizíció 1478-ban alakult, II. Ferdinánd aragóniai király és Kasztíliai Izabella uralkodása alatt. A spanyol inkvizíció független volt a római egyháztól, így világi mozgalomnak tekinthető. A Spanyol Inkvizíció a pápaság inkvizíciójától függetlenül jött létre 1478-ban elsősorban azon megtért zsidók és muzulmánok megbüntetésére, akikről a spanyol monarchia úgy gondolta, áttérésük csupán színlelt.

Németh András 2012.12.02. 11:12:59

@zollerbá: és mégis mire jutottál a nagy gondolkodásban, miszerint már a középkorban is volt idegen gyűlölet? mégis kit utáltak volna a 13. században a keresztények a zsidókon és az arabokon kívül? A négerekről meg a kínaiakról még nem igazán tudtak sokat, pláne nem voltak jelen társadalmi szinten.

Mégis mit tudsz levezetni abból hogy a keresztények már évszázadokkal ezelőtt is olyan kikötéseket hoznak hogy más világnézetűek ne kapjanak hatalmat?

Ha ez alapján akar bárki zsidózni akkor az totál el van tévedve, csak azért nincsenek beleírva az indiánok meg az inkák mert még gőzük nem volt róluk. Sőt a proetestánsok és az anglikánok is leginkább azért nincsenek megemlítve mert még nem voltak.

Igen az aranybulla általad kiaragadott részeiből süt az idegengyűlölet, de nem a zsidóság gyűlöete, ha ma írnák akkor benne lennének a zsidókon és az arabokon kívül, a négerek, az ázsiaiak, a spanyol ajkúak is. Ennyi és nem több, de hogy erre valaki zsidóságellenes ideológiát épít az nettó baromság.

Arról meg egyébként ne is beszéljünk hogy a zsidóságot maga az Európai kereszténység kényszerítette bele a kereskedő és bankár létbe még akkor amikor ezek a foglalkozások alja munkának számítottak a keresztény uraságok körében. Csak azóta fordult a kocka, a korábbi böfögva vadászgató földesúri felsőbbrendőségi hittel megáldott népségeket a kereskedők szépen bedarálták és most már nem az a nagy úr akinek a földjét még a király adta, mert a földhivatalban a tullapon ott bejegyzés, hogy jelzálog.

Ha igaz hogy a zsidók átvették a hatalmat akkor az csak azért van mert a fehérek butábbak voltak és hagyták. És ez fájhat azoknak akik azt hiszik hogy csak azért mert fehér a bőrük ők különbek. Hát nem kedves fehér testvéreim, nem az számít hogymilyen a bőröd színe, hanem hogy mennyi eszed, van és van-e a családodban-kisközzösségedben-népedben összetartás, vagy csak gyűlölködésre vagytok képes és egymás szemét kivájjni.

Na nekem ezt tanítja az Aranybulla...

nookedli 2012.12.02. 11:16:24

Végre kiderül, hogy kik is a zsidó érdekeltségűek. Akik ott fognak tüntetni, mind zsidóbérencek. Így készíthetünk tóluk egy listát és amikor eljön a tisztulás ideje, tudjuk kiket kell kitoloncolni. Muhaha :D

nookedli 2012.12.02. 11:18:56

Miről is van itt szó? Valaki felszólal a magyar érdekek mellett és meghurcolja a sajtó, támadják a politikusok. Itt tartunk, szégyen magyarnak lenni...

Németh András 2012.12.02. 11:20:12

@wip: Én nem vitatom hogy te tények alapján alakítod ki ezt a hozzáállást amit aztán olyan gyűlölettel fűszerezel hogy még egy igazi náci tábornok is megirigyelné.
Csak arra szeretném felhívni a figyelmed hogy kicsit lejjebb meg azt állítod magadról hogy buddhista az értékrended és az a kettő nagyon messze van a valóságban egymástól.

Te maximum olyan elferdül buddhista lehetsz ezen az úton elindulva aki pl Mianmarban alvó emberekre gyújtja a kunyhót, csak mert ők meg mohamedánoknak születtek.

Németh András 2012.12.02. 11:24:35

@Anti Anyag: Antiszemita az aki a zsidókat gyűlöli, csak azért mert zsidók.

Ez szerintem rohadt egyszerű.

okostojgli (törölt) 2012.12.02. 11:27:27

kretén blog, kretén írás, kretén kommentelők.

FOUREY · http://baloldaliliberalis.blog.hu/ 2012.12.02. 11:28:56

mondjuk ez a poszt konkrétan elég csúnya nagy hazugság. 1. mivel sem a fidesz, sem az mszp nem antiszemita, ezért a jobbik EBBEN AZ ÉRTELEMBEN nem az ő termékük. 2. ettől még lehet nem szeretni őket, joggal, meg BIZONYOS ÉRTELEMBEN azt mondani, hogy a szélsőjobboldal megerősödése a közös felelősségük. 3. de abból még nem következik, hogy valakinek cigányellenesnek és antiszemitának kell lennie, mert nem tetszik neki a rendszer. pl.az lmp-nek sem tetszik, mégse rasszista. a rasszizmus NEM AZONOS a rendszerkritikával.

Rogerius 2012.12.02. 11:29:52

@zollerbá:
Arra szerettem volna rávilágitani hogy az Ön által említett Aranybulla mór és zsidó ellenes részei nem ezért írodtak mert a mórok-zsidók "gonoszak" voltak testületileg hanem azért mert egy európai politikai trend volt a spanyolok helyzetéböl okulva belpolitikai lépéseket tenni.

Csakhogy, a középkori szokásoknak megfelelően, politikai kényszeren kívül, vallási és faji kritériumok is indokolták ezeket a törvény paragrafusokat

A párhuzam az Aranybulla és a Jobbik marhaságai között nem valós

Továbbá nem értem Torquemada szerepét ebben a kontextusban

Szociknak vége 2012.12.02. 11:29:55

@Németh András: "If you want to know where the power lies, then ask whom you cannot criticize"

Ennyi.

Szociknak vége 2012.12.02. 11:30:57

@Németh András: Hitler akkor nem antiszemita, mert nem azért gyülölte a zsidókat mert zsidók.

Németh András 2012.12.02. 11:32:05

@Lacdelo: Mégis mi a tény? Az hogy Jézus gyűlölte a zsidókat (ezt állítottad te)? Vagy az hogy Jézus antiszemita volt (ezt állította akire én válaszoltam elsőnek)? Habár a kettő ugyanaz. Ismerd már el hogy ez hülyeség, nem kell azt mondanod hogy ez tény és kész. Jézus nem gyűlölte a zsidókat sem, meg senkit sem.

Miért nehéz ezt elismerned? Ettől még nem dől össze a világod?

Németh András 2012.12.02. 11:34:56

@nookedli: nem kedves nokedli, itt arról van szó hogy próbáljuk a túlfűtött érzelmű embertársainkat meggyőzni hogy attól hogyha gyűlölnek másokat még nem lesz jobb...

Szociknak vége 2012.12.02. 11:37:16

@Németh András: Jézus kiüzte a vámszedő zsidkat a templomokból.

A zsidók végül megölették Jézust, akit a római helytartó akár szabadon engedett volna. De egy gyilkost engedtek szabadon inkább.

Közismert történetek, igaz?

Németh András 2012.12.02. 11:38:47

@MetroGoldwinMayer: bocsi ezt lefordítanád nekem, én csak olyan alapszinten vágom az angolt hogy ennek a mondásnak félek a lényegét nem érteném meg. Köszi.

Szociknak vége 2012.12.02. 11:41:18

@Németh András: Ha tudni akarod kié a hatalom, akkor kérdezd meg kit nem szabad kritizálni.

Németh András 2012.12.02. 11:43:36

@MetroGoldwinMayer: óóóóó bazz, elismerem hibáztam ama kommentemben ahol oly egyszerűen próbáltam ezt megfogalmazni hogy meg is értsétek a különbséget.
Na pont ott van a baj hogy tudják ezek a mindenféle népek magukról hogy ők antiszemiták.e vagy sem. És szépen bujdogálnak hol ide hol oda.

Ha a kommentemet anélkül vizsgálod hogy mire válaszoltam még igez is lehet, és szánalmas, de elterjedt húzás ebből megélni a naten.

De te komolyan hiszed hogy az antiszemitizmus, magyarul zsidőgyűlölet nem létezik? Sőt nincs is semmilyen idegengyűlölet?

Rogerius 2012.12.02. 11:44:59

@Németh András:
a Buddhizmus, vulgárisan fogalmazva, elsősorban egyéni vagy kollektív önművelési rendszer és csak másodsorban intézményesített hitrendszer.

A hitrendszer müvelői, hívei, lehetnek békések vagy harciasak, ahogyan a politikai és vallási beidegződéseik hajtják őket...magyarúl budhista vallású ember is lehet gonosz mint ahogyan muszlim ember is lehet bölcs...nem a meztelen ilyen-olyan hithez való tartozás határozza meg az Emberi mivoltat hanem a hitgyakorlás minősége és hatása

Németh András 2012.12.02. 11:46:25

@MetroGoldwinMayer: igen azok és ez mit bizonyít a te értelmezésedben?

Szociknak vége 2012.12.02. 11:48:19

@Németh András: Létezik zsidógyülölet. Csak arról feledkeznek meg sokan, hogy semmi nincs ok nélkül.

Rengeteg írás, film koncentrál a 3. birodalom zsidóellenességére. Holott nem erről szólt a birodalom.

Ugyanakkor alig-alig foglalkoznak azzal, hogy miért lehetett eladni a németeknek hogy a zsidók az ellenségeik.

Rogerius 2012.12.02. 11:48:33

@MetroGoldwinMayer: Gondolom az idézet apropója az lenne hogy a zsidoké a hatalom mivel nem lehet kritizálni őket

pedig lehet...külön külön és nem kollektíven

De ha Ön másképp látja-gondolja kérem adjon egy pár jól megindokolt példát

Rogerius 2012.12.02. 11:49:57

@MetroGoldwinMayer: "...Ugyanakkor alig-alig foglalkoznak azzal, hogy miért lehetett eladni a németeknek hogy a zsidók az ellenségeik..."

Ön szerint miért?

Németh András 2012.12.02. 11:50:20

@Rogerius: ezt a választ pontosan melyik kommentemre szántad? mert szerintem nem a Jézusos sztoriba illik...

ezért pontosan nem is értem hogy ezt nekem miért is kellett elmondanod?

Rogerius 2012.12.02. 11:53:18

@Németh András:"...Te maximum olyan elferdül buddhista lehetsz ezen az úton elindulva aki pl Mianmarban alvó emberekre gyújtja a kunyhót, csak mert ők meg mohamedánoknak születtek..."

csak egyettértettem Őnnel

Németh András 2012.12.02. 11:54:41

@MetroGoldwinMayer: szerintem azért mert beraktak pár csúsztatást és a gazdasági élet rosszra fordulását a nyakukba varták, egy idő után meg már önmagaát gerjesztette a folyamat

minden idegengyűlölet így működik

okoljuk a zsidókat mert rosszul élnünk, okoljuk a cigányokat mert rosszul élünk, okoljuk a gyurcsányt mert rosszul élünk, okoljuk orbánt mert rosszul élünk,

de leginkább azért élünk rosszul mert egymást okoljuk ahelyett hogy összefognánk és tennk azért hogy jobb legyen, ha össze is fogunk azt sem valamiért tesszük hanem valami ellen

na és amíg ez így marad addig nem fogunk tudni túllépni, és ha jön is jólét az csak időleges mint eddig mindig

zollerbá 2012.12.02. 11:57:02

@Rogerius: A Jóbik és az LMP "marhasága" szerinted az,hogy hagyjuk az ügynök aktákat, az olaj ügyeket, a DATAPLEX és az összes privatizácós csalás-sorozatot békében!
Nézzük tovább a az ügynök-szinházat, várjuk hülyén az államcsődöt???

Rogerius 2012.12.02. 12:00:34

@zollerbá: nem...csak ne KOLLEKTÍV BŰNÖSÖKET kerressenek a kocsmai politikusok

Rogerius 2012.12.02. 12:01:42

@zollerbá: ne haggyuk...de ne kollektív bünösöket keressenek a kocsmai politikusok és szakemberek

Németh András 2012.12.02. 12:04:54

@zollerbá: szerintem arra gondolt hogy az aranybulla mellékletéből bizonyos köröknek sikerül oltásri nagy baromság következetetések levonni, ezt hívta marhaságnak

nem hinném hogy a jobbiknak a ügynökaktákat meg az olajügyeket az aranybullából sikerül levezetni

szóval nem kell megijedni attól hogy a jobbiknak vannak hülye ötletei még jó is lehetnek, és ha a hülyeséget lehülyeségezik az még nem vonatkozik a jó dolgokra

ez csak az olyan feketefehér gondolkodóknál van így akik képesek az aranybulla általad felrakott részein és a jelenkor gazdasági gondja közt párhuzamot állítani

Szociknak vége 2012.12.02. 12:13:42

@Rogerius: pedig lehet...külön külön és nem kollektíven

- miért nem lehet kollektíven?

Tudod 25 éve itt még nem lehetett kommunistázni se egyénileg se kollektíven.

Szociknak vége 2012.12.02. 12:19:12

@Rogerius: Ön szerint miért?

Mert a legyőzött Németországban az infláció következtében rengeteg zsidó gazdagodott meg akkor, amikor Németország nyomorgott.
Mert a zsidók világszerte bojkottálták a német árukat 1934től.
Mert a zsidók bojkottal zsarolták a németeket ha a demokratikusan választott kancellár(Hitler) nem mond le(1% zsidó lakosság volt No-ban).
Mert, csakúgymint Magyarországon, a 2 vh. között a kereskedelmi és értelmiségi szféra, sajtó területén a zsidók a számarányukat sokszorosan túlreprezentáltan voltak jelen.

Stbstb. Ezeket nem divatos egy mai történésznek kutatnia.

Emiatt rendkívül könnyü volt eladni a népnek hogy a zsidó az ő kárán virágzik.

Szociknak vége 2012.12.02. 12:23:29

@Németh András: szerintem azért mert beraktak pár csúsztatást és a gazdasági élet rosszra fordulását a nyakukba varták

- természetesen a nemzetiszocialista propaganda felnagyította a zsidók büneit. Igy müködik minden propaganda. Ettől a lényeg a lényeg, ugye.
- Pl. A nemzetiszocializmus mint eszmeáramlat konkurense a (nemzetközi)kommunizmus volt. Hitlerék ezt azonosították a zsidósággal, ami nem 100%-ban, de a lényegét tekintve igaz(ezt még Churchill is elismerte).

látjátok feleim szümtükkel 2012.12.02. 12:29:53

@Németh András:

EZ NAGYON JÓ:

"Jézus meg arról szólt (sőt szereintem sok más vallás alapjaiban arról szól) hogy szeretet kellene, mert ezek szerint ez a gyűlölet már ott volt akkor is amikor a vallások kialakultak, és egyesek már akkor látták hogy ez nem jó. Aztán mindig minden elferdül, és a gyűlölködők lesznek többségben, oszt kezdhetjük elölről."

látjátok feleim szümtükkel 2012.12.02. 12:32:45

@MetroGoldwinMayer: "...az infláció következtében rengeteg zsidó gazdagodott meg akkor, amikor ....ország nyomorgott."

Ebből analóg, hogy Magyarországon most a zsidók gazdagodnak? Mert egyre több ember nyomorog.

Rogerius 2012.12.02. 12:50:35

@MetroGoldwinMayer:

román etnikai fórumokon összeakadtam égy román emberrel aki szentűl meg volt győződve ( mivel azt hallotta) hogy a magyarok, kollektívan, azért agresszívek mert az őseik nyers hús evők voltak...és akik nyers húst esznek azok ragadozó, agressziv nemzet lehet

Nem volt sem agresszív sem gonoszkodó...egyszerűen csak buta

NINCS kollektív bűnősség...nincs alávaló nemzet, faj vagy népcsoport.

Rogerius 2012.12.02. 13:01:53

@MetroGoldwinMayer:

Ön egy évszázados kissebség-töbség áldatlan macska egér játákának egy epizódját emelte ki.

A "zsidók meggazdagodása"...hm...vajon a háború után csak a zsidók gazdagodtak?

Vagy némely zsidó is ?

...mert azt elhiszem hogy a szemfüles és zavarosban halászni szeretők meglátják és kihasználják a nehéz helyzeteket.
De hogyan juthatunk el innen addig hogy a sarki szatocsót belelőjék a Dunába csupán azért mert zsidó és "tudjukmi" hogy miket csinál az egész faja-ivadéka-népe

Németh András 2012.12.02. 13:13:24

@MetroGoldwinMayer: na nézzük csak

Szóval a bukott háborúért felelősöket nem okoljuk. A az elszabaduló inflációért felelősöket nem okoljuk, az ezen meggazdagodó embereket okoljuk, illetve nem mindet csak zsidókat, és ha már okoljuk akkor az összeset, azt is aki nem gazdagodott meg elvégre is zsidó. Azokat a németeken nem okoljuk akik nem nyomorognak (mert azért talán ilyen is volt pár(szor több mint zsidó öszesen). Aha és a gonosz zsidók tiltakoztak 1934-ben egy olyan ember ellen aki már 1920-ben is követelte a zsidók állampolgárságának elvételét. Értem én, egyértelműen a zsidók a hibásak, sőt 1924-ben már a mejnkampfot is megírta, és habár én nem olvastam, de úgy halottam hogy abban sem azt fejtegeti hogy ezentúl csak kóser kaját eszik. Szóval tényleg keresik magunknak ezek a zsidók a bajt. A bojkotthoz pedig talán hozzátartozik hogy Hitler meg a zsidó boltokat bojkottálta, szóval most belemehetünk hogy a 1934-es bojkotnál ki ütött vissza elősször, de lényegtelen, értem én hogy a zsidók voltak a hibásak. Ez a bojkottal való zsarolás meg téyleg biztos úgy volt, még szerencse hogy szegény demokratikusan választott hitlerbácsinak valahogy sikerült megtartani a székecskéjét. És a legaranyosabb ez a túlreprezentáltságos szöveg.
Hát ja ha túl sok a zsidó szatócs akkor el kell égetni az összeset, mármint zsidót, nem szatócsot.

Eszemfaszommegáll.

Kurvára nem vagyok itt felvonóscsillgottűzzünkmagunkrapárti de amikor hitlert mosdatják az az én zsebemben is kinyitja a bicskát.

És pont ez az amiért a tökagyú idóta banda nem fog tudni semmit elérni, még azokat a dolgokat sem amiket tényleg jól mond.

Basszus rúgjuk már tökön aki kizsegeri a népet, aki lop-csal-hazudik nyerészkedik. Ezzel tökre egyetértek, de abban a pillanatban amikor egy jobbikossal ezt az egyetértésemet közlöm ő közli hogy mehetünk picsánrúgni a cigányokat meg a zsidókat.

Komolyan nem érzi ezt a jobbik szavazótábor hibás felfogásnak?

Na felmérgesítettem magam, biztos mert még mindig nem reggeliztem, szóval megyek eszek.

Szociknak vége 2012.12.02. 13:23:59

@látjátok feleim szümtükkel: Ebből analóg, hogy Magyarországon most a zsidók gazdagodnak? Mert egyre több ember nyomorog.

Te mondtad, és Simon Perez: www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M

Szociknak vége 2012.12.02. 13:26:59

@Rogerius: NINCS kollektív bűnősség...nincs alávaló nemzet, faj vagy népcsoport.

Nem is állítottam ilyet. Ellenséges népcsoport viszont van. Nem ugyanaz.

Tedd fel te is a kérdést: "If you want to know where the power lies, then ask whom you cannot criticize"

Szociknak vége 2012.12.02. 13:43:08

@Németh András: Aha és a gonosz zsidók tiltakoztak 1934-ben egy olyan ember ellen aki már 1920-ben is követelte a zsidók állampolgárságának elvételét.

Mint mondtam a zsidók számaránya 1% volt, Hitler viszont megszerezte demokratikusan a hatalmat. Német=érted, német-országban. És mert Hitler nem tetszett a zsidóknak, a marginális kisebbség zsarolta meg a többséget. Igy akart jó állampolgár lenni.

Eszemfaszommegáll.

Tehát a németeknek, vagy Hitlernek szeretniük, türniük kellett volna a zsidókat, azt hogy a weimari köztársaságban minden a zsidóké lett, ahogy az összes normális foglalkozást kisajátították maguknak.

Hát ja ha túl sok a zsidó szatócs akkor el kell égetni az összeset, mármint zsidót, nem szatócsot. - Ezek a zsidó szatócsok nem határolódtak el a zsidó világkongresszus követeléseitől, ahogy a Mazsihisz sem teszi. Ergo ők nem németek, hanem ellenségek.

Eszemfaszommegáll.

Visszatérve a mára: 'Ha azt akarod tudni kié a hatalom, kérdezd meg kit nem lehet kritizálni.'

Aki nemzetben gondolkodott, mindig szemben állt érdekeiben a zsidókkal. Akkor Hitler a nk-i kommunistákkal. Ma a globalizmus zászlaját tolják a nk-i zsidók.

Nem az a kérdés hogy igazságos-e. Kit érdekel hogy mi igazságos? Ha a globalizmus összedől megint a zsidók lesznek a felelősek. Igazságos? Nem. Kézenfekvő? Igen.

Németh András 2012.12.02. 14:39:52

@MetroGoldwinMayer: ha a szatócs nem határolódik el a zsidó világkongresszus követeléseitől akkor ő ellenség, tehát meg lehet ölni...

Hát úgy érzem itt elfogytak az érveim.

És visszatérve a mába, ha valaki akkor én nem csipázom a globalizációt, de azért remélem hogy soha nem lesz rá szükségem hogy döntést hozzak hogy a lebontásához szövetkeznem kell-e olyanokkal akik az ehhez hasonló számomra fura logika alapján legalizálni tudják magukban hitler tevékenységét, és azt sugallják hogy ártatlan emberek valaha is jogosan bűnhődtek azért mert a többséget megvezette néhány ember. Ez ellen legalább olyan fontos felszólalni mint a globalizáció ellen.

Hát bátyám ha egy estét végigsöröznénk mi ketten, lehet másnapra rájönnék hogy látens zsidó vagyok :D

Szociknak vége 2012.12.02. 14:58:12

@Németh András: ha a szatócs nem határolódik el a zsidó világkongresszus követeléseitől akkor ő ellenség, tehát meg lehet ölni...

Ennyire ne szaladj előre. 1934ben járunk. A zsidókat még 1941ig deportálni sem kezdték, volt még 7 évük lelépni. 1942től deportáltak, pont mint az amerikaiak az amerikai japánokat.

Németh András 2012.12.02. 16:38:58

@MetroGoldwinMayer: azért két megjegyzés még kell ide
1: volt még 7 évük lelépni, hát igen ezt valószínűleg meg is lépte az zsidóság azon kisebbsége akik ténylegesen multimilliárdosokká váltak a német átlagember vérét kiszipolyozva, ezek az "üzeletemberek" ezen 7 év alatt szépen át tudták meneteni magukat (és a pénzük jelentős részét) olyan országokba ahol túlélték a III. birodalmat. És ez hány fő lehet szerinted? Hány ember lehet az a réteg aki szerinted tényleg okozta a gazdasági világválságot? Hány fő ebből aki tényleg Zsidó? és ebből hányan voltak akik túlélték a háborút? és hányan voltak az ártatlanok? Akik ottmaradtak, mert nem volt lehetőségük elmenekülni, mert mondjuk mégsem ők voltak a gyűlölt kiszipolyozók azok meg magukra vessenek? Valahogy továbbra is úgy érzem hogyha a 2. világháború előtt volt is egy zsidó elit (a kisebbség kisebbsége) aki romlásba döntötte a világot, annak akkoris adtak lehetőséget hogy távozzon, és akik megszívták azok azok voltak akiket pont ez az idóta gyűlölködés rántott bele az egészbe a "mezei szatócsok", és nagyon szomorúnak tartom hogy nagyon sokan még ma is képesek ezt elfogadni, hisz miért nem menekültek el miért nem határolódtak el meg ilyenek. Annyira átlátszóak ezek a próbálkozások hogy a gonosz csúnya zsidókat ölték meg a többiek meg járulékos veszteség. A lópikulát, ha vannak gonosz csúnya világromboló zsidók akkor azokhoz a nácik sem nyúltak, és csak a kisembereket nyírták ki. És ez a gáz, hogy a jelenlegi újnácik vagy nevezzük aminek akarjuk sem képesek ennél tovább látni. Ha igaz is hogy kizárólag zsidók ülnek a globalizációt irányító felső pár ezer ember közt (ami nem igaz, max felülreprezentáltak) akkor sem volna szabad ez alapján az összes zsidót elítélni, és ráadásul a primitív megvezetett emberek (minden hogy hogy hívjuk őket) meg csak újra azt tudják leköpni aki köztük él. A nagykutyát nem. Szóval újra nem fog semmit érni semmilyen erőből történé gyűlöletkeltés. Mindösszesen arra jó hogy nagykutyák újra átrendezzék a játékasztalt és hogy a pórnép ne rájuk figyeljen.
2. Te mondod többször hogy 1% a zsidóság aránya 2.vh előtt németországban. Az 780.000 fő, na ők azok akiket már 1934-től csesztetnek és akiknek ahogy te írod van idejük elmenekülni, igenám, de mi a helyzet a lengyel zsidókkal? vagy a többi ország zsidóságával ahonnan kikerült az áldozatok többsége? vagy a 3,3 millió lenygel zsidó is hibás szerinted azért mert németországben rosszul éltek az emberek? ezért ők ismegérdemelték amit kaptak? vagy hogy is van ez?

Na szóval ha létezik a világmegrontó zsidó összeesküvés, akkor annak tagjait a hitleri birodalom hagyta meglépni, sőt asszisztált hozzá (hisz ha minden pénz a zsidóké volt és nekik meg hatalom kellett ahhoz meg pénz kell...), és a lényeg hogy a végén pont azokat ölték meg akik rohadtul nem tehettek az egészről

szóval mindenféle mosdatás és belemagyarázás itt vérzik el. Aki hiszi hogy azok akik meghaltak a hülye ideológiák miatt azok megérdemlik, azok nem komplettek. És azok akik ezt képesek elhinni azokkal kérdés hogy lehet-e bármiben együttműködni? Mert vagy annyira buták hogy nagyon. Vagy nagyon is jól látják ők ezeket a dolgokat, csak a bennük lévő beteges idegengyűlölet olyan megelégedéssel tölti el a lelküket hogy ezekre az "apró" hibákra a rendszerben nem is figyelnek.

És végül mekkora csúsztatás már az amerikai japán deporotálásokat összevetni azzal ami európán folyt. Lécci dobjál már egy két számadatot arról hogy hány zsidót (lengyelt, cigányt) zártak táborba Európában és hány Japánt az USÁban, és arról is hogy közülök mennyi halt meg.

Pont ugyanúgy csúsztatsz mintha azt mondanád hogy Izraelben egyformán szenved a két nép (zsidó és palasztin) a mostani konfliktus során...

pfujj de utálom az ilyet

Szociknak vége 2012.12.02. 17:22:44

@Németh András: Álljuk meg egy szóra. Igenis fontos hogy ilyenkor (zsidóuralom idején) lapítanak a kiszsidók. Ők haszonélvezői a világcionizmusnak(konkrét példa: ma, 70 évvel a háború után No. 500.000 holotúlélő fő után fizet kártérítést-hogy mi????hány évesek ezek vö. gyerekeket azonnal elgázosították mese). Egyáltalán nem ártatlan bárányok, hiszen pont azért tudnak egész népeket átvágni, mert ők 'állam az államban' maffiahálózatot alkotnak, aminek a kiszsidó is része. A 'világelit' ugyan nem teljesen zsidó, de felülreprezentáltak. Igaz. Vannak ott zsidók feleségei és zsidók férjei is sőt nemzsidók is(mint Kuncze az szdsz-ben). De ez semmin sem változtat.

A zsidóelit az antiszemitizmust pont azért sulykolja, hogy a kiszsidó féljen a gójoktól, így, mivel mégiscsak fajtája a kiszsidó inkább a zsidó vezetőkben bízik, aktuális államával szemben is. Nem a bolgárok, magyarok, amerikaiak ügye hogy kinyírja a cionista vezetőket. Ez zsidó belügy. Ha meg nekik jó, viseljék a következményeit.

Abban egyetértünk hogy Hitler nem kapta el azokat akiker kellett volna. Igy járt.

látjátok feleim szümtükkel 2012.12.02. 19:51:40

@MetroGoldwinMayer:

Tanulj meg olvasni, én nem mondtam, hanem kérdeztem.
süti beállítások módosítása