sorok között

sorok között

Általános közhangulat

2012. október 07. - Politikai Ateista

A görög napilapok publicistái tegnap a trojka hajthatatlanságáról cikkeztek, kifejezve azt a közhangulatot, hogy Görögország nem tud olyan megszorító csomagot összeállítani, ami kielégítené az EU−IMF-segélyt összeadó donorokat képviselő szakértők elvárásait. Állítólag két-hárommilliárd eurón folyik a vita. A trojka kétli, hogy le lehet faragni ennyit a védelmi, az egészségügyi és az önkormányzati kiadásokból, ezért a minimálbér csökkentését követeli, mert az biztosan javítja a költségvetés egyensúlyát. - Erősödő feszültség Athénban - Napi Gazdaság

A görög közhangulatot, illetve a feszültséget mi sem jellemzi jobban mint az, hogy a reformok végrehajtása felett őrködő IMF/EU/EKB revizorokat kedden feldühödött közalkalmazottak tömege üldözte ki az irodáikból. A küldöttség érkezése óta eltelt 24 órában ez volt a harmadik, a trojka tisztségviselőit érintő atrocitás. Szerencsére az egyiket valaki meg is örökítette.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Az RT operatőrének pedig azt sikerült elkapnia amikor frusztrált hajógyári munkások benéztek a védelmi minisztériumba, mindössze azért, hogy megkérdezzék mi van a munkabérükkel, amit már 6 hónapja nem fizettek ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr984817614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bankvezér 2012.10.07. 12:51:48

Meddig fog még tartani ez a gyalázatos kutyakomédia?
Robbantsanak ki egy jó kis forradalmat, alakítsanak forradalmi kormányt és csatlakozzanak Oroszországhoz!
Aki pedig azután is pénzt mer követelni tőlük, azt verjék agyon!

vomit 2012.10.07. 22:29:35

merkelt meghivtak athenba, es tobb ezer rendort hoznak fel videkrol, hogy megvedjek. a gorog ehezok valoszinuleg addig utnek bottal, amig mozog. a nemetek pedig halasan megkoszonnek.
Fortress Athens: 6,000 Cops to Guard Merkel
greece.greekreporter.com/2012/10/07/fortress-athens-6000-cops-to-guard-merkel/
www.athensnews.gr/portal/8/58536
süti beállítások módosítása