sorok között

sorok között

Tűzoltók és rohamrendőrök összecsapása Brüsszelben

2012. február 11. - Politikai Ateista

Brüsszelben több száz tűzoltó vonult a miniszterelnök hivatala elé, tiltakozásul a nyugdíjkorhatár emelése ellen. Miután áttörték a rendőrség vonalait, sikeresen slagolták a hivatalt, az azt védő rendőrökkel együtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr904091356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taknyos zsiráf 2012.02.11. 15:10:10

Tökös legények!
Amíg nálunk mindhalálig emelgetik a jól megérdemelt pihenés mézesmadzagját aggig ott legalább bemutatnak valami tiltakozási show műsort! Szét röhögtem magam a csurira ázott sünökön!
Apropó az unijóban (nem minálunk) minden lehúzott 5 év köztisztviselői munkaiszony után 1 év nyugger korkedvezmény jár! Hoppá zeatax!

pohi 2012.02.12. 12:08:39

A rendőrök parancsra állnak ott. Együtt is éreznek a tűzoltókkal valószínűleg, de nincs választásuk. Sajnálom a kinti kollégákat. Itthon sem jobb a helyzet. Az állam a munkáltató és a munkáltatóval szemben nem ajánlatos harcolni, mert munkanélküli leszel gyorsan. A sztrájk tilos. Ki van ez találva rendesen, úgy hogy ne tudj semmit tenni....csak állsz és tűröd a mocskos szavakat, a köpködést, az ütéseket, a repülő sörösüvegeket és kockaköveket, azoktól az emberektől, akikkel esetleg egyet is értesz, de nem tehetsz mást. Ott kell állnod ez a parancs. A tömeg meg téged támad a sorstársat és nem az államot a képviselőket akikre végül is dühösek....

mucimami 2012.02.14. 16:18:51

Politikusaink szerint egyre megy, klimatizált luxus körülmények között lébecolja-e le az életét valaki, vagy igen mostoha, akár embertelen körülmények között ill. folytonos stresszben, netán megfejelve folytonos munkarenddel is!
Ez utóbbi nem szempont!!!
Amit szerintük egyedül sokszorosan kiemelten díjazni kell, az az ő áldozatos munkájuk - amit persze mások végeznek el bagóért helyettük, hiszen 8-10 pozíciót egy ember hogy is láthatna el?!
Szerintük így néz ki a munka alapú társadalom... Az egyik dolgozik látástól kihalásig, vagyis míg csak mozdulni tud, a másik pedig bezsebeli az ellenértékét!!!
De aki nem viszi semmire, annyit is ér, ugyebár?!
És ugyan miért is nem nyilvánosak az adatok a fizikai munkások és alacsony jövedelműek eg.ügyi állapotáról, halandóságáról?!
Talán csak nem akarják, hogy még inkább elgondolkodjanak azon, rendjén mennek-e a dolgok kishazánkban, vagy ki kéne végre seprűzni a söpredéket a Parlamentből!!!
süti beállítások módosítása