sorok között

sorok között

Észak-Amerika Kormányai Kijátszák a Sugárzást

2011. április 07. - Politikai Ateista

Atomkatasztrófa: Amerika nem ijedt meg

Kitekintő.hu

P.A.:

Egy korábbi bejegyzésemben már említettem, hogy a PEER, a Környezettudatos Köztisztviselők nyilvánosságra hozták az USA környezetvédelmi hivatalának (EPA) legújabb terveit. Az EPA a belső levelezés tanúsága szerint jelentősen megemelné a radióaktív izotópok megengedett határértékét a vízben, az élelmiszerekben, és a levegőben.

Azóta annyi történt, hogy egyes hírek szerint ezt Európában is fontolgatják. Úgy látszik egyre ellenállóbak leszünk, mi is.

Kanadában sem tétlenkednek a védekezéssel, március 25-én felfüggesztették a csapadékban található radióaktívitás mérését.

Természetesen jó okuk volt rá:

"Please note that as of March 25, 2011, the frequency of data collection by NRCan using the mobile surveys has been decreased due to the low levels of radiation being detected. The amount of radiation from Japan being detected from these monitors is minuscule and does not pose a risk to the health"

Nos ez durván lefordítva kb annyit jelent, hogy ritkítják a méréseket, mivel az utóbbi időben nagyon alacsony radióaktivitást mértek, a Japánból származó sugárzás is minimális, és nem jelent egészségügyi kockázatot.

Minek is méregetni, megmondták, hogy nem veszélyes. Mindenesetre jól megritkították a méréseket, azóta egyet sem csináltak.

 

A fenti szöveg állt a Health Canada oldalának az alján, tegnapig. Kellemetlen meglepetés ért amikor most be akartam linkelni, ugyanis azóta eltűntek ezek a mondatok. Azonban hála a Google-nek amikor a mondatot kimásoltam az eredeti hírforrásból, és beírtam a keresőbe akkor első talátként dobta ki azt az oldalt amin a mondat eredetileg szerepelt. A kanadai Egészségügyi Minisztériumét. 

 

Naturalnews nyomán


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr612807857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása