sorok között

sorok között

Bayer Zsolt a magyar Barack Obama

2013. október 22. - Politikai Ateista

Mi a közös Bayer Zsoltban és Barack Obama amerikai elnökben?

Mind a ketten irtóznak "a nagyjából ellenőrizhetetlen internet problémától" a blogoktól, és a bloggerektől.

Bayer Zsolt ennek kapcsán kifejtette: az Orbán-kormány médiatörvénye elleni egyik fő érv az internetes tartalmak ellenőrzése. Bayer megkérdőjelezte azoknak a felháborodását, akik úgy teszik fel a kérdést: "Mi az, hogy még az internetet is" ellenőrzik? Úgy fogalmazott: "Szóval mi folyik ma ezen a világhálón, ahol mondjuk a leggyávább, névtelenségbe burkolózó rohadékok blogolás címén azt írnak amit akarnak és te állsz tehetetlenül? És bármivel lezsidóznak, lebuziznak, lealkoholistáznak valami álnév mögött. És ezt százezrek olvassák naponta." - Bayer nem szereti a blogokat - Vastagbőr blog

Barack Obama coming out-ja október 17:

"...és most, hogy a kormány újra megnyitott, és a gazdaságunkat fenyegető veszélyt eltávolítottuk (tényleg?), mindnyájunknak be kell fejeznie a koncentrálást a lobbistákra (kakukktojás???), a bloggerekre, a beszélő fejekre a rádióban (Alex Jones?), és a professzionális aktivistákra, akik a konfliktusokból profitálnak...."

Természetesen csak a saját nevemben beszélhetek, de én kifejezetten megtisztelőnek tartom ezeknek a figuráknak az ellenszenvét.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr355591036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.10.22. 17:47:58

Muhaha! Amennyiben egy lapon (napon) emlegetjük Obamát és Bayer Zsoltot, akkor érdemes felidézni a viccet a kisegérről, aki az elefánt mellett fut a vasúti hídon, és megkérdezi tőle:

-Hallod hogy dübörgünk?

Azon túl, hogy a világ elsőszámú gengsztere, Bayer Zsolttal ellentétben neki megvannak az eszközei arra, hogy bármely bloggert, gondolkodót, ellenvéleményen lévőt eltegyen láb alól, ha úgy látja jónak.

Bayer Zsolt kezében ellenben csak ugyanaz a fegyver van, mint a tiédben, vagy az enyémben. Annak ellenére, hogy utálom az írásait, azt is mondom, így van ez rendjén.
süti beállítások módosítása