sorok között

sorok között

Érdekvédők

2013. január 19. - Politikai Ateista

A Kásler kontra devizahitel ügyet a Kúria január 15.-én átpasszolta az Európai Bíróságnak. Nem lep meg, hogy a legbírók megfutamodtak, a döntésnek igen komoly következményei lehetnek.

Talán az sem lep meg senkit, hogy Kásler Árpádot a Banki Adósok Érdekvédelmi Szervezetének elnökét zaklatják, fenyegetik, amiről az érintett a saját weboldalán számolt be tegnap.

Tíz éve soha nem kapcsoltam ki éjszakára a telefonomat, de mostanában ha próbálnak hívni már nem fog sikerülni. A zaklatások elkerülése végett kénytelen vagyok megtenni. Ezt nevezhetjük akár szakmai ártalomnak is, mert ha folyamatosan tyúkszemekre taposok, ez vele jár. - kaslerarpad.hu

A lelki szemeimmel szinte látom ahogy Csányi Sándor éjszakánként a telefonba liheg.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr325026995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.01.19. 17:50:10

"A lelki szemeimmel szinte látom ahogy Csányi Sándor éjszakánként a telefonba liheg."

Csányinak megvannak erre a sameszai, a volt besúgókból álló, részben törvénytelen és illegális feladatokra tartott UD Zrt.

A Kúria gyávasága, alamuszisága itt a lényeg.
Nem merik vállalni a felelősséget, átpasszolják külföldre, aztán ott majd Csányi mozgósítja a nála pár nagyságrenddel nagyobb befolyású külföldi bankárhaverokat.

Politikai Ateista · http://sorkoz.blog.hu 2013.01.20. 10:38:53

@Anyád, a szúnyogok!!!: Nem gondoltam komolyan, hogy Csányi személyesen csinálja.

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.01.20. 19:34:51

@Politikai Ateista:

Engem mostanában ők hívogatnak, aztán amikor bemegyek, akkor a hivatalos OTP személyzet lehülyézi őket, hogy nem értenek semmihez:)
www.otpbank.hu/faktoring/hu/Fooldal

Iszonyatos nagy a káosz az OTPben is.
20%nyi hitelesük képtelen fizetni.

Aki meg akarna, csak épp annyit nem tud, amennyit kéne, azt meg tönkreteszik a büntetéseikkel és elérik,hogy semennyit ne tudjon fizetni.
Nekem 720 Ftos megcsúszásért 18000 ezres büntetést szabtak ki és egyúttal a folyószámlahitelemet is a felére csökkentették, hogy képtelen legyek kifizetni.
3 hónapig odament volna az egész fizetésem, Karácsonykor is.
Otthagytam őket, most fenyegetőznek, de nem tudnak mivel megfogni. Tiltsák le, ha tudják :)))
Normális törlesztőrészletet fizetnék, de az nem kell nekik. Olyan is volt, hogy nem fogadták el a pénzt, amit be akartam fizetni.

Szerintem százezrekkel csinálnak efféle szemétségeket. Valszeg be akarják Csányiék csődöltetni, hogy átvegyék.
Ha ez beigazolódik, akkor a Postabank pánik kutyafasza ahhoz képest, ami jön.
2 milliós ügyfélkörrel dicsekszik az OTP, ha becsődöltetik, akkor az ország is kifekszik.
De ezek leszarják azt is.

Politikai Ateista · http://sorkoz.blog.hu 2013.01.21. 11:23:46

@Anyád, a szúnyogok!!!: 720-ra 18000? Ezt túlzás nélkül rablásnak lehet nevezni. Megdöbbentő, hogy mennyire rugalmatlanok a bankok amikor az adósságrendezésről van szó, nem is lep meg, hogy sokan azt gondolják, hogy szándékosan akarják bebuktatni az adósokat.
süti beállítások módosítása