sorok között

sorok között

Julian Assange - A világ holnap

2012. április 20. - Politikai Ateista

A Wikileaks sztorit feltehetőleg mindenki ismeri akit valamilyen szinten érdekel a téma. Az egyre kényesebb és titkosabb információkat szivárogtató Assange ellen szinte hajtóvadászatot indítottak, és mindent megtettek annak érdekében, hogy befogják a száját, és anyagilag ellehetetlenítsék őt, és a vállalkozását. Az USA vezető tisztségviselői szerint Assagne egyszerűen egy high-tech terrorista.

A Wikileaks alapítója jelenleg háziőrizetben van az Egyesült Királyságban, és ügyvédei segítségével próbálja megakadályozni a kiadatását Svédországba, ahol nemi erőszak miatt vár rá egy kis ejnye-bejnye, onnan pedig lehet, hogy egyenesen Guantano felé repítik majd tovább.

Az angol, spanyol, és arab nyelven egyaránt sugárzó orosz propaganda-hírcsatorna az RT azonban fantáziát látott a Wikileaks vezérben, és saját műsort kreáltak neki, a világ holnap címmel. A tervek szerint Julian Assange olyan személyiségekkel fog interjúkat készíteni akiknek a mainstream média nem ad lehetőséget a véleményük kifejtésére. Az első adás interjúalanya Hassan Nasrallah a Hezbollah félkatonai szervezet vezetője volt. Az adás óriási negatív visszhangott keltett az amerikai mainstream vonalon, jó kis ingyenreklámot csapva az orosz csatornának, és Assange-nak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr114461954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása