sorok között

sorok között

A füstmérgezés eddig ismeretlen előnyei

2013. december 12. - Politikai Ateista

Már az űrből is jól láthatók a kínai gazdasági növekedés eredményei.

A szmogot a NASA egyik műholdja szúrta ki, a képet a Napi Gazdaság hozta le.

Nasaimg.jpg

Az ország legfiatalabb tüdőrákosa 8 éves, de a kínai állami média igyekszik megismertetni a lakossággal a szmog napos oldalát is.

A CCTV szerint a légszennyezettség egyesítette az embereket, akik az egymással szembeni szolidaritásról tettek bizonyságot, egyenlőbbé tette őket, mert a szegényeket, és a gazdagokat egyaránt érintetté a szmog káros hatásai, továbbá bölcsebbé is tette őket, mert tisztábban látják a gyors gazdasági növekedés következményeit.

A mérgező légszennyezettség a kínaiak humorérzékét is fejlesztette, az internetet ellepték a szmoggal kapcsolatos poénok.

A szmog a műveltség tekintetében is jól jött, ugyanis fejlődtek a meteorológiai, földrajzi, kémiai, fizikai, és történelmi ismeretek - állítja az állami hírcsatorna.

The Guardian via Zerohedge

A Selmeczit ideje lenne befizetni egy propaganda tanulmányútra...

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr425688098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

white wizard 2013.12.21. 17:46:29

Ja és a kémmuholdak igy
szart sem érnek...
süti beállítások módosítása