sorok között

sorok között

A politika is csak a dugásról szól

2013. február 21. - Politikai Ateista

Először is szeretném eloszlatni azt az általános tévhitet, hogy minden politikus csótánynak születik. A legtöbb esetben teljesen átlagos csecsemőként látják meg a napvilágot, a csótányosodás csak a választott hivatás egyik mellékhatása.


A retard evolúciónak a nagypolitika előszobáiban, a pártok ifjúsági szervezeteiben, és a hallgatói önkormányzatokban is nyilvánvaló jelei vannak. A fiatal aspiránsok itt fedezik fel a népképviselet előnyeit, és megkezdik az idomulást a kifejlett példányokhoz, akik a tökélyre fejlesztették a karrierpolitizálás tudományát. Olyan sztárhonatyákra gondolok itt, mint például Lázár János, Zsiga Marcell, @dajcstomi, vagy Zuschlag János.

Ja bocs, Zuschlagot még a fertő is kivetette magából. Pedig sokra vihette volna ha nem bukik le. Nem tudom felkerült-e valakinek a dughatósági listájára a börtönben. Őszintén remélem, hogy igen.

A politikussá mutálódásban egy kis szerepe talán mégis van a genetikának. Ez a pálya azoknak lehet elsősorban vonzó akik lusták, esetleg hülyék elsajátítani egy tisztességes szakmát, vagy belevágni egy vállalkozásba, de ennek ellenére komoly ambíciókkal rendelkeznek. A szemrebbenés nélküli mellébeszélés művészetének elsajátítása nem nagy ár a várható előnyökhöz képest. Ingatlan saját úttal, állami Audi, költségtérítés, és a politikai siker természetes velejárója: az első dugás. Nem vélelen, hogy már az egyetemen elkezdik listázni a potenciális áldozatokat.

Megnyugtató, hogy végül kiderült, az ELTE BTK jobbra húzó diákvezetőinek ugyan sokat jelent az etnikai, a felekezeti, és a politikai hovatartozás, de a legfontosabb azért mégis csak a dughatóság.

A probléma csak az, hogy miközben a politikai erővonalak mentén megosztott diákszervezetek egymással, és a B-középpel párnacsatáznak, nem veszik majd észre, amikor a kormány az összes egyetemet átalakíttatja - stadionná.

Hoffmann_Rózsa.jpgSrácok, hozzá mit szóltok? Beférne a gólyatábor-keretszámaitokba? A pólóméretét nem tudom, de itt az adatlapja. (Mondjuk elég zsidós szemüvege van.)

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr905094847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. jenőke (jenőke) 2013.02.21. 06:03:20

Csak találgatni tudok. Tiszta szesz réz-elejével, vagy csak sima 73 fokos?

53mc 2013.02.21. 18:28:49

aztán ménem anyád képét raktad ki?

Szúrófény 2013.02.22. 02:49:58

Nőket megdugni, vagyont eldugni, semmiről nem tudni!
süti beállítások módosítása