sorok között

sorok között

A kétharmad besúgói

2012. december 05. - Politikai Ateista

A múlt héten szerdán két remekbeszabott blogbejegyzést is találtam a jó multikkal, illetve a kormány velük kötött stratégia megállapodásaival kapcsolatban. Az egyiket a Vastagbőrön, A jó multik diktálhatnak is, a másikat pedig a Véleményvezéren, Aki pénzt hoz, annak Orbán lemegy kutyába címmel.

Ma nem szeretnék azokról a szóbeli stratégiai megállapodásokról írni amelyek a háttérben köttetnek a pártok mögött álló gazdasági érdekcsoportokkal, Közgép amelyekről nem készülnek mosolygós-kólázgatós sajtófotók. Azzal a hárommillió nélkülözővel sem szeretnék ma foglalkozni akikkel a kormány nem köt stratégiai megállapodást.

Arra a kimondatlan együttműködésre szeretném ma felhívni a figyelmet, amelynek keretein belül a kormány a szocializmus tégláinak falaz, arra a stratégiai megállapodásra, amit a Nemzeti Együttműködés Rendszere az előző rendszer besúgóival, ügynökeivel, és tartótisztjeivel kötött.

Bár a kormány megígérte, hogy szembenéz az ügynökmúlttal, a Fidesz-frakció ismét leszavazta az erről szóló javaslatot. A pártban sem mindenki érti, hogy miért. - Index

 

Az Index videójában felejthetetlen alakítást nyújt többek között Lázár János, aki alig bírja ki röhögés nélkül a Nemzeti Emlékezet Bizottságával kapcsolatos bejelentést, Babák Mihály és Pokorni Zoltán akiknek fogalmuk sincs, Zsiga Marcell az aszfaltbetyár, és Schiffer a pibull.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr244931817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyilasmisi2412 2012.12.05. 17:00:13

Jól mondta Volner János.Ebből a bagázsból sokan ügynökök voltak,és most is ott lapulnak.

házelnök 2012.12.05. 17:01:39

Ezek nem létharmadot, hanem golyót vagy vízbefolytást érdemelnek.tolvaj orbán tolvaj fidesz, félfasiszták.

zollerbá 2012.12.05. 21:16:24

Az 1990-es parlamenti választásokon az MDF-KDNP-Független Kisgazdapárt összetételű kormánykoalíció képviselői között százharminc ügynököt találunk. Így már érthető Antall általunk sokat emlegetett kifakadása, nevezetesen: Ha elfogadjuk az ügynöktörvényt, elvész a koalíciós többség . Hát bizony elveszett volna, vagy ha kiderül, hogy a Fideszesek között is tizenhét, az SZDSZ-nél negyvenhat, az MSZP-nél meg húsz ügynök található, de még a függetlenek között is ült két besúgó, új választásokat kellett volna kiírni Magyarországon.

Adják össze a számokat, s elsápadhatnak, az első, úgynevezett szabadon választott képviselők kétharmada ügynök volt. És akkor gondolkodjanak el azon, milyen lényeges magyarellenes törvényeket fogadott el ez a parlament. Míly mértékűvé vált Hazánk vagyonának ki- és átjátszása? Ha górcső alá veszik az eredményeket , levonhatják a következményeket, egyáltalán nem véletlen kifosztásunk, a jog lábbal tiprása.

De vallassuk tovább a számokat, újabb összefüggésekre jövünk rá. Láthatjuk, hogy a kormánykoalíció ügynökei többségükben piti kis III/III-as besúgók voltak, itt-ott akadt egy-két szigorúan titkos tiszt.(A szigorúan titkos tiszt, a korábbi beszervező, akkor képviselőtárs, csak összevonta szemöldökét, s a spicli úgy ugrált, azaz szavazott, ahogy egykori tartótisztje akarta A pártszínek nem jelentettek akadályt. Az MSZP meg még inkább elemében volt, hiszen tudta, egykori MSZMP-sként kit szerveztetett be.) Az SZDSZ, az MSZP és a Fidesz mélyen fedett emberei azonban zömében külföldi titkosszolgálatoknak jelentettek, az MSZP emberei elsősorban a KGB-nek, az SZDSZ, meg a Fidesz képviselői pedig az izraeli titkosszolgálatnak, a Moszadnak és az amerikai CIA-nak.
Lakatos Pál Júdások a magyar parlamentben

Szúrófény 2012.12.06. 04:41:14

You-tube on Pufajkások film 6/3 rész vége meglepetés! "Sem utódja, se boldog őse, nem vagyok senkinek!" Ady, vagy mégis! Komoly ellenálló, üldözött lehet Hodosán veje? Vagy át vagyunk verve? Lapáton dobtak a budapesti falon!
süti beállítások módosítása