sorok között

sorok között

Kiegyensúlyozott tájékoztatás

2012. november 05. - Politikai Ateista

A magyar békemenetek és egyéb megmozdulások természetes velejárója a résztvevők létszámával kapcsolatos számháború, amelyből mostanában már idegenlégiósok is kiveszik a részüket.

Az ORF osztrák televízió portálján összekeverték az október 23-i rendezvényeken részt vevők létszámát, az AFP a francia hírügynökség pedig egyenesen felcserélte az arányokat.

Kumin Ferenc, nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár szerint az ORF-é volt az első olyan tudósítás, amely sok ember figyelmét magára vonta. „Ezrekről beszélt a Békemenet és tízezrekről a Milla tüntetés kapcsán. - Kumin: Nem véletlen a francia sajtó ferdítése - Hirado.hu

Kumin Ferencen kívül a összes kormányközeli megmondóember feldobta már a mocskos, csúsztató, ferdítő, duplapluszhazug külföldi sajtó témáját, minden lehetséges alkalommal.

Miközben az objektív tájékoztatás bajnokai a lebuktatott idegen konspirátorok felett érzett felsőbbrendűségük teljes tudatában fröcsögtek a képernyőn, nekem az Operaház és a "közszolgálati" nézőpont jutott az eszembe.

mtvslant.jpg

Az események azonban csak a felületes szemlélődőben kelthetik a hasonlóság érzését, mert az AFP szándékosan ferdít, az MTV pedig csak bakizik.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr344887567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2013.12.12. 04:58:20

Média újdonsága

Új fegyver van, apuska
Az altató puska,
Hatása fenomenális
Leteríti az oroszlánt is!
Főleg, ha ketrecben lő meg!
Ezzel ő nem öl meg!
Csak kicsit elkábít,
Magához csábít!
Használója vele!
S nincs néki esze!
Aztán amit tesz veled,
Észre se veszed
Hisz elaltatva vagy!
Megadtad magad!
Lehet más a véleményed,
Mi történik, azt se érzed!
Csak történik a beavatkozás,
Amit elhatározott más
Te csak elszenveded!
Jó, vagy rossz neked!
Fel se ébredsz,
Új lövés lesz!
Szétlövik a fejed,
Buta eszed,
Folyton bombázzák,
Maguk igazát szajkózzák,
A hallgató végül,
Teljes kómába szédül!
Mit végez a rendszer
Bámul, hipnózis mester!
2013. november 6.
süti beállítások módosítása