sorok között

sorok között

A bankszövetség védelmébe veszi a nyomorgó bankárokat

2012. május 13. - Politikai Ateista

Nem tudom, hogy csak a véletlen műve volt-e, vagy az Index szerkesztője volt humoros kedvében csütörtökön, de a bankszövetség lázadásáról tájékoztató cikk közvetlenül a leggazdagabb magyarok vagyoni helyzetének elemzése alatt volt fellelhető a főoldalon. Lehet, hogy csak én találtam viccesnek.

135 milliárd: Csányi Sándor a leggazdagabb

Az OTP-vezér vagyona 20, Demján Sándoré 35 milliárddal csökkent a Napi Gazdaság 100 leggazdagabb magyar kiadványa szerint.                                    2012.05.10. 16:51

Patai: A tranzakciós adó elfogadhatatlan

A bankszövetség elnöke szerint az új adó sérti a kormánnyal kötött korábbi megállapodást.                                                                                                                              2012.05.10. 17:09

Mindenesetre nem értem a felhajtást, végül valamilyen formában úgy is a lakosság fog fizetni. Nekem van egy olyan érzésem, hogy a hazai érdekvédelmi szervezetek közül bankszövetség működik a leghatékonyabban. A kormánynál mindenesetre biztosan ügyesebbek, akiknek pedig az egész magyar lakosság érdekeit kellene képviselnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr914505818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

/manens 2012.05.14. 08:46:35

Bambán bámulok. A címből nem következik a két hír. ( amúgy meg nem értem, hogy a zorbáni módszertan alapján ezek - kőgazdagok - miért nem a budaikutyával töltik már régen a napjaikat kihallgatásilag ) Mit cicóznak piti sms-adó, meg sárgacsekkadóval. Ezektől pillanat alatt lehetne áálamilagelvenni jogosan 1-2 ezer miliárdot. Oszt' jónapot !

bankvezér 2012.05.14. 09:40:05

@Politikai Ateista:
Az ott konkrétan nem egy komoly írás, de a témába vág. :DD
Igen, én vezetem azt a blogot. :)

szmoker (Homo Trollicus) 2012.05.14. 13:10:14

@/manens: aztán kinyitnák a picsaszájukat, és elkezdene ömleni a mocsok... akarom mondani, kompromittáló infók özöne.

Nem hiányzik az senkinek sem.
süti beállítások módosítása