sorok között

sorok között

A Ló Másik Oldala

2011. szeptember 17. - Politikai Ateista

Peking dollármilliárdokat költ Tibet fejlesztésére

www.napi.hu

Új szelek fújnak Ázsia felől. Ismét.

Az elmúlt 20 évben Tibetről jobbára csak annyit hallhattunk, hogy az elvetemült kínai kommunisták megszállás alatt tartják a szegény szerzetesek földjét, akiknek jár a függetlenség, a demokrácia mégpedig azonnal.

A nyugat Kína ellenes retorikáját kiscserkész módjára vette át a magyar média a megfelelési kényszer hatására, divat volt a Dalai láma, és a Free Tibet.

20 évig tapogatóztunk a sötétben, de most végre eljött az igazság pillanata ,megtudhatjuk, hogy Kádárék mégis jobban tudták, Kína jó. A tibetieknek tulajdonképpen hálásnak kellene lenniük a kínai elvtársaknak, akik befektetnek és fejlesztenek, infrastruktúrát, oktatást, egészségügyet, Tibet lassan, de biztosan földi paradicsommá válik a kínai katonák bakancsai alatt. Hol is tartanának nélkülük? 

Ha ezzel a lendülettel nyomulunk Kína felé, akkor azon sem fogok meglepődni ha a kormányzati propaganda Magyarországot rövidesen nem kelet-európai, hanem nyugat-ázsiai államként fogja definiálni. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr113233196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása